Wat kunt u verwachten als u het systeembeheer van uw bedrijf uitbesteed? Een snel en makkelijk te noemen voordeel is dat u meer tijd overhoudt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de vele verschillende facetten die komen kijken bij systeembeheer. Wilt u het systeembeheer van uw bedrijf uitbesteden? Dit is wat u kunt verwachten:

Complete ontzorging van uw IT

Met ons alles-in-een systeembeheer zorgen we dat elk component van de IT is ingericht op uw wensen en veilig is en blijft. Onder alles-in-een systeembeheer uitbesteden valt de complete ontzorging van de IT van uw bedrijf. Diensten die hiermee gepaard gaan zijn:

Als wij uw systeembeheer in handen krijgen waarborgen we de veiligheid van uw onlineomgeving. We beschermen uw server door een firewall te installeren en constant te monitoren op eventuele bedreigingen. We updaten uw software en maken back-ups van uw data en helpen u met het juist instellen van de cloud en uw e-mailprogramma.

ICT is maatwerk

In het juist instellen van uw onlineomgeving gaat aardig wat tijd zitten. Elk bedrijf heeft andere wensen en het koppelen van alle verschillende systemen is tijdrovend. Hier bovenop moet u ook nog regelmatig updates installeren om de veiligheid te waarborgen. Als u uw systeembeheer uitbesteed zorgen we ervoor dat uw onlineomgeving juist is ingericht. Een juiste onlineomgeving houdt volgens ons in dat alle systemen zo zijn ingericht dat het voor uw bedrijf goed werkt. Denk hierbij aan de e-mail, dataopslag, wachtwoorden en gebruikers. En wij pakken natuurlijk ook de software-updates op.

Systeembeheer uitbesteden: wij helpen u op weg!

Mocht u tegen een probleem aanlopen, bel ons vooral op! Hoe groot of klein uw probleem ook is. Dan leren wij uw werkomgeving nog beter kennen en kunnen we u nog gerichter helpen. Zo kunnen wij met u het probleem oplossen. Dit scheelt u een hoop tijd en ons ook. Het overgrote deel van de vragen die wij telefonisch binnenkrijgen lossen wij direct op. Vragen waar we iets langer de tijd voor nodig hebben, lossen we (meestal) op binnen een dag. Zo hoeft u niet lang offline te zijn. Dit alles voor een vast bedrag per maand. U komt nooit voor onverwachte kosten te staan en krijgt na een storing ook geen dure rekening op de mat.

Uw systeembeheer uitbesteden aan AIV

Wij zijn ingericht op het ondersteunen van middelgrote MKB-bedrijven. We richten de werkplekken in voor al uw personeel, of het nu om 5 werkplekken in een rap groeiende organisatie of om 20 of meer werkplekken gaat. Onder een werkplek verstaan wij een zakelijke computer of laptop.

Wilt u meer weten over het uitbesteden van systeembeheer bij AIV automatisering? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en uw wensen.

Plan een adviesgesprek.

Vraagt u zich af of uw IT-inrichting efficiënter en veiliger kan? We nemen uw situatie graag onder de loep. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om uw wensen en behoeften met ons te bespreken. We helpen u graag!