Een back-up maken kan iedereen. Maar, dan weet u nog niet zeker dat uw back-up is gelukt en dat u de back-up (in een acceptabele tijd) terug kan zetten. Dit is hoe uw bedrijf ervoor zorgt dat de data veilig wordt opgeslagen.

 

Waarom moet u uw data veilig opslaan?

Met de groeiende cybercriminaliteit bestaat de kans dat uw data gegijzeld wordt. Uw omgeving wordt versleuteld, hier kunt u niet meer bij. Als uw back-up in dezelfde serveromgeving staat, heeft u niets aan de back-up in dit geval. Deze is ook versleuteld. Het is dus niet alleen belangrijk dat u regelmatig een back-up maakt, maar ook dat de back-up veilig wordt opgeslagen en op een andere server, dan de server waar uw systeem op draait.

Het maken van een veilige back-up nemen we bij AIV automatisering heel serieus. We leveren geen serveromgeving aan klanten, zonder dat wij de back-ups mogen maken en beheren. We willen de beste service bieden en nemen de verantwoordelijkheid over uw servers op ons. Daarom willen we 100% zeker weten dat uw back-ups veilig zijn, regelmatig gemaakt worden en tijdig kunnen worden teruggezet. Dit kunnen wij alleen garanderen als wij dit in handen hebben.

Uw veilige back-ups terugzetten

Heeft uw bedrijf veel data? Dan kan zijn dat het tot 3 weken duurt voordat uw eigen gemaakte back-up terug is gezet. Dit betekent dat u in deze tijd niet kan werken, of in ieder geval niet bij uw gegevens kan in deze tijd.

Daarbij komt dat u geen zekerheid hebt dat de back-up is gelukt. Dit weet u pas als u hem terug moet zetten. Ook kunt u er dan achter komen dat uw back-up al een tijdje niet is gemaakt of dat u de back-up niet kán terugzetten. AIV automatisering is gespecialiseerd in back-up en disaster recovery. Dit houdt in dat we altijd een veilige back-up kunnen terugzetten.

 

Veilige cloud back-ups met AIV automatisering

Niet alleen kan AIV automatisering veilig uw server of cloud back-up terugzetten in het geval van nood. Ook kunnen wij oude versies van bestanden of e-mails terug halen. Per ongeluk in de verkeerde versie gewerkt of iets te snel dat ene mailtje verwijderd? Dat is geen probleem. Die kunnen we tot 1 jaar geleden terughalen. Of wanneer er een probleem is met de server of er is een installatie mislukt. In die gevallen kan ook de back-up teruggezet worden, dan bent u met een uurtje weer aan het werk.

Wilt u ook veilige back-ups voor uw bedrijf? Dan is AIV automatisering de partij voor u! We hebben verschillende gradaties in back-ups. U kunt zelf kiezen hoe vaak er een back-up wordt gemaakt van uw omgeving en hoe ver de back-ups terug in de tijd gaan.

 

Wilt u ook server of cloud back-ups?

Uw bedrijfsdata veilig opslaan? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. AIV automatisering doet een hoop op het gebied van het maken van veilige back-ups. Daarnaast kunnen we ook veel betekenen op het gebied van algehele beveiliging van uw systemen. Al deze diensten vallen onder onze alles-in-een systeembeheer oplossing.

Plan een adviesgesprek.

Vraagt u zich af of uw IT-inrichting efficiënter en veiliger kan? We nemen uw situatie graag onder de loep. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om uw wensen en behoeften met ons te bespreken. We helpen u graag!