Door zakelijke VOIP-telefonie is uw telefonische bereikbaarheid niet meer aan een bureau of vaste werkplek gekoppeld. U en uw werknemers zijn bereikbaar vanaf elk apparaat (waarop u VOIP-telefonie zet). Of dit nou op de zaak vanaf uw laptop, thuis vanaf uw computer of onderweg via uw telefoon is. Dit is hoe uw MKB-bedrijf bereikbaarder wordt door zakelijke VOIP-telefonie.

Met VOIP-telefonie zakelijk bent u altijd bereikbaar

Met VOIP-telefonie kunt u dus vanaf verschillende apparaten bellen. Dit kunnen uw werknemers beheren via de applicatie die bij de telefoondienst hoort. Geen zin in zakelijke belletjes op uw apparaten nadat uw werkdag voorbij is? Dit kunt u gewoon instellen. Hetzelfde geldt als u in een vergadering zit of even met een taak bezig bent waarbij u niet afgeleid wilt worden. Hierbij heeft u met zakelijke VOIP-telefonie ook nog de mogelijkheid om telefoontjes door te sturen naar het algemene nummer van uw kantoor. Zo krijgt de beller altijd iemand aan de lijn.

De voordelen van VOIP-telefonie op een rij:

  • Zakelijk bellen vanaf overal en elk apparaat;
  • Telefoongesprekken kunnen worden doorverbonden, zo krijgt de beller altijd iemand aan de lijn;
  • Zelf uw beschikbaarheid instellen.

VOIP-telefonie zakelijk van AIV automatisering

Als u VOIP-telefonie afneemt bij AIV automatisering wordt u volledig ontzorgd. We stellen alle nummers, gebruikers en belgroepen voor u in. De telefoniedienst wordt helemaal ingericht naar de behoeften van uw bedrijf. Ook maken we de aanpassingen indien nodig en kunt u zelfs het instellen van een voicemail bij ons uitbesteden. Dit hoort gewoon bij onze service en hier krijgt u geen losse factuur van.

Ook storingen lossen wij voor u op. Wij leveren computersystemen, netwerkinfrastructuur, internet en telefonie. Al deze componenten heeft u nodig om te bellen en we hebben ze allemaal in handen. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk terugvinden in welk van deze elementen de storing zit en deze tijdig oplossen. Wilt u aan de slag met zakelijke VOIP-telefonie, maar weet u niet precies wat u daarvoor nodig heeft? Dan kijken wij graag met u mee en adviseren u daarbij. Wij hebben al veel werkplekken ingericht.

Aan de slag met VOIP-telefonie

Bent u benieuwd wat zakelijke VOIP-telefonie voor uw organisatie kan betekenen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op, onze experts helpen u graag op weg.

Plan een adviesgesprek.

Vraagt u zich af of uw IT-inrichting efficiënter en veiliger kan? We nemen uw situatie graag onder de loep. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om uw wensen en behoeften met ons te bespreken. We helpen u graag!