Een werkplek in 2023 is niet meer hetzelfde als vroeger. Vroeger was een werkplek een bureau op werk met een computer en een vaste telefoonlijn. Dit ligt nu wel anders. Met de forse opkomst van thuiswerken en ontwikkelingen in de technologische markt, is een werkplek nu overal waar een werknemer zijn laptop openklapt. Hoe uw werkplek er ook uitziet, AIV automatisering kan uw werkplekken instellen en beheren.

 

Wat is ICT-werkplekbeheer?

ICT-werkplekbeheer is het beheer van de ICT-omgeving van een bedrijf. Hieronder valt bijvoorbeeld het beheer van computers, netwerken, software en printers. ICT-werkplekbeheer houdt in dat alle apparatuur en software op de werkplek gemonitord en beheerd worden. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat alle werknemers efficiënt kunnen werken en dat de kwaliteit van de werkplek gewaarborgd blijft. Bij ICT-werkplekbeheer hoort ook de beveiliging van de werkplek.

 

ICT-werkplekbeheer bij AIV

Bij AIV automatisering valt onder ICT-werkplekbeheer standaard preventief beheer, het oplossingen van storingen en onze helpdesk.

 

De voordelen die u als bedrijf hieruit kan halen:

  • U kunt uw kosten budgetteren. Wij werken met een vast bedrag per maand, hierdoor heeft u nooit meer onverwachte ICT-kosten.
  • Het efficiënter maken van uw bedrijfsproces. Wij zijn actief bezig met uw systemen en denken mee over het verbeteren hiervan. Zo is ICT niet enkel een kostenpost, maar haalt u er ook echt wat uit in uw dagelijkse manier van werken.
  • Een helpdesk die altijd voor u klaar staat. Heeft u een storing of lukt iets niet? Bel ons kosteloos op.
  • Beveiliging. Wij kijken preventief naar storingen en gevaar binnen uw systemen.

Ook kunt u ervoor kiezen om hardware bij ons af te nemen. Dan leveren wij alle hardware die u nodig heeft voor uw werkplek, geven we ondersteuning en garanderen wij dat u voor minstens 5 jaar een werkende werkplek heeft. De voordelen? U bent van tevoren bekend met de maandelijkse kosten en eventuele reparaties regelen wij.

 

Aan de slag met AIV automatisering

Wij bij AIV automatisering richten ons op het ondersteunen van middelgrote MKB-bedrijven. We richten en beheren ICT-werkplekken in voor al uw personeel. Het maakt niet uit of het om 5 werkplekken bij een rap groeiende organisatie of om 20 of meer werkplekken gaat. Onder een werkplek verstaat AIV automatisering minstens een zakelijke computer of laptop.

 

Het ICT-werkplekbeheer van uw MKB-bedrijf uitbesteden?

Wilt u meer weten over ICT-werkplekbeheer voor uw bedrijf of wilt u meer weten over de opties? Neem dan contact op met onze specialisten.

Plan een adviesgesprek.

Vraagt u zich af of uw IT-inrichting efficiënter en veiliger kan? We nemen uw situatie graag onder de loep. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om uw wensen en behoeften met ons te bespreken. We helpen u graag!