Als bedrijf loopt u dagelijks risico’s op het gebied van cyber security. Cyberaanvallen kunnen ernstige gevolgen hebben, zoals het verlies van vertrouwelijke gegevens, financiële schade en reputatieschade. Het is daarom belangrijk dat u als bedrijf de nodige maatregelen neemt om uw systemen, servers en gegevens te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Met goede beveiligingsmaatregelen en door het opleiden van uw medewerkers op het gebied van cyber security, kunt u de kans op een succesvolle cyberaanval verkleinen. Is uw bedrijf al voldoende beschermd?

 

Hoe weet u of de cyber security van uw bedrijf voldoende is?

Het is onmogelijk om 100% beschermd te zijn tegen cyberaanvallen. Het talent van de inbrekers wordt steeds groter en het aantal tools die ze hebben om een aanval te plegen neemt toe. Ook nu met de opkomst van kunstmatige intelligentie is het schrijven van een phishing mail weer een stukje makkelijker geworden. Als antwoord hierop probeert u zich weer tegen deze nieuwe manieren te beschermen, maar het is een constante strijd. De nieuwste beveiliging en preventief beveiligen is hierbij ontzettend belangrijk. Hier zijn we bij AIV automatisering continue mee bezig. We doen constant onderzoek naar nieuwe tools om cyberaanvallen te voorkomen.

 

Beschermen tegen en reageren op een cyberaanval

Als u er zoveel mogelijk aan wilt doen om uw bedrijf goed beveiligen kunt u zorgen voor goede netwerkbeveiliging en zorgen voor veilige toegang tot systemen d.m.v. multi-factor authentication, dit kunt u oppakken met uw systeembeheerder. Maar voor echt goede beveiliging kunt u het beste een extern bedrijf inschakelen.

Er gaat ontzettend veel tijd zitten in het detecteren van en reageren op cyberbeveiligingsbedreigingen. Het is ontzettend lastig om dit zelf bij te houden als bedrijf. Laat staan dat u als MKB’er zichzelf hier mee bezighoudt. Wij kunnen u daar echter mee helpen. Wij monitoren dagelijks al uw omgevingen op eventuele dreigingen en plaatsen onbekende veranderingen in quarantaine. Zo is de kans dat er iets binnendringt nihil.

 

Wat kan AIV automatisering voor u doen?

We zetten beveiliging in op verschillende punten en we houden constant in de gaten wat er gebeurt binnen uw systemen. Dit doen we door verschillende beveiligingslagen toe te voegen. U weet namelijk nooit wanneer u kwetsbaar bent voor een aanval. Als u bijvoorbeeld verbindt met de gratis wifi op een openbare plek loopt u al een hoger risico.

Het is een grote uitdaging om cyber security op niveau te houden. Bij AIV automatisering hebben wij alle tools in handen om MKB bedrijven voldoende te beschermen. Hierdoor kunnen wij op hoog niveau zo goed mogelijke bescherming bieden. Hierbij is 100% nooit haalbaar, maar 95% procent zeker. Voor de overige 5%, wanneer het toch mis gaat, kunt u altijd terugvallen op de back-up. Wilt u cyber security van AIV automatisering? Hier hangen wij minimale eisen aan van wat wij mogen verzorgen, zodat we kunnen garanderen dat u ook echt daadwerkelijk goed beveiligd bent. Wat deze minimale eisen zijn, verschilt per type en grootte van het bedrijf.

 

Cyber security van AIV automatisering

AIV Automatisering neemt de zorgen over uw cyber security op zich. Niet alleen kunnen we ervoor zorgen dat u altijd veilig bij uw gegevens kunt. Dit doen we met ons alles-in-een systeembeheer, security en back-ups. Bij AIV automatisering kunt vanaf een vaste prijs per maand alles-in-een systeembeheer én cyberbeveiliging hebben. Hier is service als er wat fout gaat al bij inbegrepen. Zo krijgt u nooit een uurtje factuurtje en kunt u ons gewoon opbellen voor grote en kleine vragen rondom uw beveiliging.

 

Veilig online? Volg een training

Een cyberaanval kan snel voorkomen. Bewustwording is daarom een belangrijk onderdeel van cyber security. We bieden trainingen aan voor bedrijven die aan de slag willen met hun databescherming en behandelen onderwerpen zoals het beveiligen van de toegang tot de server en het creëren en opslaan van veilige wachtwoorden. Door het volgen van deze trainingen leren alle medewerkers binnen het bedrijf hoe ze veilig en bewust met data moeten omgaan. Als u geïnteresseerd bent in een awareness training voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Wilt u verzekerd zijn van goede cyber security? Schakel AIV automatisering in

Wilt u uw bedrijf beschermen tegen een cyberaanval? Vraag dan een gratis IT-consult bij ons aan. Liever vrijblijvend sparren over uw specifieke cybersecurity vraag? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 744 00 90.

AIV automatisering doet een hoop op het gebied van veiligheid en is daarnaast ook ontzettend goed in het maken en terugzetten van back-ups. Al deze diensten vallen onder onze alles-in-een systeembeheer oplossing.

Plan een adviesgesprek.

Vraagt u zich af of uw IT-inrichting efficiënter en veiliger kan? We nemen uw situatie graag onder de loep. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om uw wensen en behoeften met ons te bespreken. We helpen u graag!