Als het gaat om ICT-problemen, kan het erg frustrerend zijn als u niet weet hoe u deze moet oplossen. Wanneer een probleem op het gebied van ICT zich voordoet, wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost. Gelukkig hoeft u zich hier geen zorgen over te maken als wij uw ICT-partner zijn. Bij ons kunt u terecht voor elke vorm van ICT-hulp, of het nu gaat om complexe problemen of simpele vragen. Als ICT-partner ondersteunen we u graag om uw werk zo makkelijk mogelijk te maken. Als u ons belt, krijgt u geen factuur voor elk uur dat we bezig zijn, omdat we vinden dat dit gewoon bij onze dienst hoort. Als ICT-partner helpen en ondersteunen wij bedrijven op de volgende manieren.

 

Alles-in-één systeembeheer

ICT en systeembeheer gaan hand in hand. Onder systeembeheer vallen onder andere het maken van back-ups, het installeren van diverse updates, gebruikersbeheer, wachtwoordbeheer, veiligheid, het inrichten van uw werkomgeving en het oplossen van storingen. Als uw ICT-partner nemen wij bij AIV automatisering uw ICT op ons. Het enige wat u hoeft te doen, is ons bellen wanneer er een probleem is.

 

Werken in de cloud

Als ICT-partner richten wij uw cloudomgeving in en monitoren wij deze. U maakt gebruik van een cloud oplossing wanneer u data of documenten gebruikt die niet op uw eigen computer staan. Bekende voorbeelden hiervan zijn: Office 365, OneDrive en Google Drive.

 

Security

Een van de belangrijkste dingen waar wij ons op focussen is de veiligheid van uw servers. Wij monitoren uw omgevingen 24/7 en leggen ook een extra laag beveiliging aan op uw e-mail. Hier merkt u zelf niets van. Benieuwd naar wat wij allemaal doen op gebied van beveiliging? Lees verder.

 

VOIP-telefonie

Met VOIP-telefonie is het mogelijk om zakelijk te bellen via het internet. Dit is niet alleen een voordelige oplossing in vergelijking met standaard telefonie, maar het biedt ook meer mogelijkheden voor uw onderneming. Met VOIP-telefonie kunnen uw werknemers altijd en overal bereikbaar zijn. Dit is vooral handig in een tijd waarin thuiswerken en flexibele werkplekken steeds meer voorkomen.

 

Office 365 beheer

Ook richten wij uw gehele Microsoft Office 365 omgeving in. We beheren de gebruikers, zorgen dat alles werkt naar behoren. Hierin nemen wij de wensen van uw bedrijf mee. Ook zorgen wij dat phishing en malware buiten de deur blijven.

 

Back-up

Als uw ICT-partner maken we een back- up van uw server- en cloudomgeving. Dit doen we regelmatig, zodat er altijd een actuele versie is die teruggezet kan worden in geval van storing of wanneer er een cyberaanval of calamiteit plaatsvindt. Ontdek meer over hoe wij back-ups maken

 

Wilt u zeker zijn van een veilige digitale omgeving voor uw bedrijf? AIV Automatisering is uw ICT-partner.

Onze expertise op het gebied van ICT maakt ons de ideale ICT-partner. Vraag een gratis ICT-consult bij ons aan. Liever vrijblijvend sparren over hoe wij u als ICT-partner kunnen bijstaan? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 744 00 90.

AIV automatisering verleent diensten op het gebied van veiligheid, het maken en terugzetten van back-ups en meer. Al onze diensten vallen onder onze alles-in-een systeembeheer oplossing.

Plan een adviesgesprek.

Vraagt u zich af of uw IT-inrichting efficiënter en veiliger kan? We nemen uw situatie graag onder de loep. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om uw wensen en behoeften met ons te bespreken. We helpen u graag!