Bent u veel onderweg voor uw werk of werkt u vaak vanuit huis? Dan is het wel zo fijn dat u zich geen zorgen hoeft te maken over IT-zaken. U kan gewoon uw laptop openklappen en verder gaan met werken waar u de vorige dag gebleven bent.

 

Altijd toegang tot uw werkplek IT-ontzorging door cloudoplossingen

Bent u veel onderweg en werkt u veel aan projecten en bestanden met uw collega’s? Dan is het wel zo fijn dat u er altijd over kan beschikken. Of u nu op kantoor werkt, thuis of in een café. Met IT-ontzorging van AIV automatisering kunt u altijd bij uw applicaties en gegevens. Vanaf waar u ook werkt. Dit kan AIV automatisering eenvoudig en veilig instellen. Uw gehele werkomgeving kan naar de cloud worden verplaatst. Bijvoorbeeld met een Microsoft 365 oplossing. Hiermee heeft u toegang tot uw email en bestanden via de cloud om een veilige manier. Zo kunt u samen met uw collega’s werken aan dezelfde documenten en in dezelfde omgeving.

Meer weten over werken in de cloud? Klik hier.

 

VOIP-telefonie

IT-ontzorging gaat verder dan enkel werken vanaf de cloud. Bij altijd en overal kunnen werken hoort natuurlijk ook dat u telefonisch bereikbaar bent op een zakelijk nummer. Dit kan met VOIP zakelijke telefonie. Dit is zakelijk bellen via uw (zakelijke) simkaart. Hoe het werkt? U stelt een applicatie in op de apparaten waarop u werkt. U kunt nu via al deze apparaten bellen met een zakelijk nummer. Beschikbaarheid stelt u gemakkelijk zelf in via de app. Dus als u een dagje vrij hebt of in een vergadering zit, kunt u uw zakelijke nummer op voicemail zetten of doorsturen naar de algemene kantoorlijn.

Ontdek meer over VOIP zakelijk bellen.

 

Het belangrijkste bij IT-ontzorging: veiligheid

Als u vanaf verschillende plaatsen bij uw bestanden kunt, is het belangrijk dat uw verbinding veilig is. AIV automatisering zorgt er onder andere voor dat u veilig op het internet kan en dat de omgeving waarin u werkt constant wordt gemonitord. Dit doen we door verschillende tools in te zetten.

Vervolgens maken we ook altijd een back-up van uw werkomgeving. Als u uw laptop kwijtraakt of uw PC gaat stuk, dan blijven uw gegevens bewaard en kunnen deze tijdig worden teruggezet. Mocht dit gebeuren, dan zorgen wij ervoor dat al uw gegevens direct worden overgezet naar uw nieuwe laptop. Zo hoeft u niet uren offline te zijn bij een noodgeval.

Leer meer over veiligheid en back-ups.

 

IT-ontzorging? Schakel AIV automatisering in!

Wilt u zich nooit meer zorgen maken over uw IT? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden op het gebied van IT-ontzorging. AIV automatisering doet naast ontzorging ook een veel op het gebied van algehele beveiliging van uw systemen. Al deze diensten vallen onder onze alles-in-een systeembeheer oplossing en kunt u afsluiten voor een vast bedrag per maand.

Plan een adviesgesprek.

Vraagt u zich af of uw IT-inrichting efficiënter en veiliger kan? We nemen uw situatie graag onder de loep. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om uw wensen en behoeften met ons te bespreken. We helpen u graag!