Waarom zou u als MKB’er uw ICT moeten of willen uitbesteden? Er gaan diverse voordelen mee gepaard. Een van deze voordelen is dat u ontzorgd wordt van ICT-problemen die onverwachts opduiken. Door ervoor te kiezen om uw ICT uit te besteden als MKB’er kunt u zich volledig richten op uw kerntaken, terwijl u profiteert van een sterk ICT-fundament.

Bovendien heeft u altijd een betrouwbare partner aan uw zijde die klaarstaat om u te helpen bij eventuele problemen. Hierdoor hoeft u zelf geen oplossingen te bedenken, maar kunt u rekenen op deskundige hulp die snel en efficiënt uw ICT-uitdagingen aanpakt.

 

De voordelen van ICT uitbesteden als MKB’er

Bij AIV automatisering werken we met een alles-in-een pakket. Hieraan is een vast bedrag per maand verbonden. Hierdoor kunt u uw ICT-kosten makkelijk budgetteren. U weet precies wat u kwijt bent aan de uitbesteding van uw ICT. Bij problemen, incidenten of storingen kunt u ons kosteloos inschakelen. Dit zit bij het pakket inbegrepen en hier zijn geen verborgen kosten aan verbonden. Hoe vaak u ook belt of hoe klein of groot het probleem ook is. Wij investeren een hoop tijd in een stabiele werkomgeving voor onze klanten en dit willen we ook zo houden. Een storing oplossen duurt voor ons vaak langer dan het goed instellen van uw werkomgeving en daarnaast zijn storingen voor u vervelend.

 

De ICT-pakketten van AIV automatisering

Elke organisatie is anders. Daarom werken we niet met standaardoplossingen, maar zoeken we samen naar een dienstenpakket op maat. Onze pakketten starten altijd met onze dienst alles-in-een systeembeheer. Hieronder valt onder andere het beheren van gebruikers, het waarborgen van een veilige omgeving en het beantwoorden van uw vragen. Vanuit dit pakket kan onze dienst worden uitgebreid. Deze diensten zijn werken in de cloud, security, zakelijke telefonie, Office 365 beheer en het maken van back-ups.

 

Binnen deze diensten heeft u ook nog de mogelijkheid om de uitbesteding van uw ICT naar wens in te delen. Denk daarbij aan hoe vaak er een back-up gemaakt moet worden of het aantal werkplekken die beheerd moeten worden. Zo wordt uw ICT een custom oplossing voor uw bedrijf waarbij u alleen betaalt voor wat u ook echt gebruikt.

 

De voordelen van ICT uitbesteden als MKB

  • U bent een vast bedrag per maand kwijt aan uw ICT.
  • Bij problemen kunt u ons gewoon opbellen, u hoeft niet zelf naar een oplossing te zoeken.
  • Als u uw ICT uitbesteed kunt u ervan uitgaan dat u een goedwerkende omgeving heeft die is ingericht naar de wensen van uw bedrijf.
  • U kunt zelf kiezen welke diensten u bij ons afneemt (onder ons alles-in-een systeembeheer). U betaalt dus niet voor iets wat u niet gebruikt.

 

Wilt u de ICT van uw MKB uitbesteden? Schakel AIV automatisering in

Maak u nooit meer een dag zorgen over uw ICT en besteed het uit. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 744 00 90. Onze experts bespreken met u de mogelijkheden voor het uitbesteden van de ICT van uw MKB.

AIV Automatisering is een expert op het gebied van Office 365 beheren. Daarnaast doen we ook veel op het gebied van veiligheid en het maken en terugzetten van back-ups. Al deze diensten vallen onder onze alles-in-een systeembeheeroplossing.

Plan een adviesgesprek.

Vraagt u zich af of uw IT-inrichting efficiënter en veiliger kan? We nemen uw situatie graag onder de loep. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om uw wensen en behoeften met ons te bespreken. We helpen u graag!