Als u opzoek bent naar een systeembeheerder in de regio Zuid-Holland Zuid die uw IT-systemen in topconditie houdt, overweeg ons eens! Wij beheren al uw IT-systemen voor een vast bedrag per maand zodat u zich kunt focussen op uw bedrijfsvoering en groei. Laat ons u de gemoedsrust geven die u verdient met de beheersdiensten van AIV automatisering.

Als u gebruikt maakt van ons alles-in-een concept, geeft dat o.a. de volgende voordelen:

  • Altijd maatwerk – Wij begrijpen als geen ander dat elke organisatie zijn eigen en unieke behoefte heeft. Daarom bieden wij altijd maatwerk voor onze klanten, rekening houdende met de bedrijfsvoering en het bijpassende budget.
  • Voorspelbare kosten – AIV automatisering rekent geen extra kosten voor incidenten, zoals bijvoorbeeld het ‘down gaan’ van uw netwerk of een plotselinge defecte server. Ons ALL-IN concept garandeert vaste kosten, ook bij incidenten.
  • Verhoogde productiviteit – Geen gestress over IT-storingen. Wij hanteren 24-7 monitoring die uw IT-systemen ‘achter de schermen’ in de gaten houdt en tijdig alarm slaat om problemen en storingen te voorkomen, zonder dat u er iets van merkt.
  • Helpdesk met hoge kwaliteit – Een van de redenen wat onze dienstverlening zo buitengewoon maakt, is onze helpdesk. Onze helpdesk is van hoge kwaliteit en op alle werkdagen bereikbaar voor vragen en advies. Onze helpdeskmedewerkers zijn absolute vakmensen met veel plezier in hun werk, en helpen u vriendelijk totdat er een passende oplossing gevonden is. Wij zijn pas tevreden, wanneer u tevreden bent.

U kunt uw IT-systemen met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek om te bezien wat de mogelijkheden voor u zijn.