Een automatiseringsbedrijf kan ingezet worden op verschillende plekken binnen uw organisatie. Administratieve processen kunnen worden geautomatiseerd, maar ook kan een automatiseringsbedrijf slimme software bruggetjes bouwen, die precies aansluiten bij de wensen van uw bedrijf.

Automatiseringsbedrijf

Een automatiseringsbedrijf kan ingezet worden op verschillende plekken binnen uw organisatie. Administratieve processen kunnen worden geautomatiseerd, maar ook kan een automatiseringsbedrijf slimme software bruggetjes bouwen, die precies aansluiten bij de wensen van uw bedrijf.

Wat doet een automatiseringsbedrijf?

Automatiseren doen we op verschillende manieren. Aan de ene kant bouwen we oplossen die custom zijn voor uw bedrijfsproces. Maar we zetten ook veel tools in. Denk hierbij aan het automatisch toevoegen van een Outlook handtekening welke centraal beheerd wordt en zo voor iedereen dezelfde, maar toch persoonlijke, handtekening toevoegt. AIV automatisering leert uw bedrijf kennen en kijkt naar welke processen efficiënter kunnen, of foutgevoelig zijn. Hierbij ondersteunen we u door te automatiseren.

Welke diensten kan AIV automatisering automatiseren?

Als automatiseringsbedrijf kunnen wij processen voor verschillende diensten verbeteren. Al deze diensten vallen onder ons alles-in-een systeembeheer.

Cloud beheer
We beheren uw cloud omgeving. Deze stellen we naar uw wensen in.

Telefonie
VOIP-telefonie waarmee u en al uw werknemers vanaf elk apparaat kunnen telefoneren met klanten.

Security
Een automatische beveiliging waar u niet naar om hoeft te kijken. Wij monitoren pro-actief op verschillende lagen de beveiliging van uw data.

Office 365 beheer
Het bewaren van mail, aanmaken of verwijderen van gebruikers, opslaan van bestanden en het instellen van automatische handtekeningen.

Back-up
We maken regelmatig back-ups van uw gehele werkomgeving en kunnen deze terug zetten als er iets fout gaat. Ook wanneer er per ongeluk een bestandje naar de prullenbak wordt gesleept.

Wat doen wij?

We laten u niet aan uw lot over nadat we uw processen hebben opgezet en geautomatiseerd. We blijven meekijken en stellen u op de hoogte als we een mogelijkheid voor verbetering zien. Dit kan zijn als er een update is geweest of omdat we een op maat gemaakte oplossing maken voor een proces dat uw bedrijf vaak doorloopt.

Verder houden we van persoonlijk contact met onze klanten en komen we regelmatig langs om te kijken wat de huidige stand van zaken is. Er is altijd ruimte om te sparren over nieuwe ideeën of automatiseringsmogelijkheden. Merkt u dat u veel tijd kwijt bent aan taken waarbij u het vermoeden heeft dat het sneller kan. Bel ons dan vooral op, dan gaan we samen met u op zoek naar een passende oplossing. Dit kan zo simpel zijn als het automatisch instellen van een kerst groet in de e-mailhandtekening.

Waar we als automatiseringsbedrijf voor zorgen is dat uw IT echt goed werkt. Hierbij willen we ook dat u begrijpt waar we mee bezig zijn en we nemen u stap voor stap mee bij het proces van IT optimalisatie binnen uw bedrijf. Door deze manier zien we dat de ernstigste frustratie op IT-gebied al snel wegebt.

Aan de slag met een automatiseringsbedrijf

Benieuwd naar wat wij als automatiseringsbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.