Van belastinggegevens tot klantgegevens; al uw gegevens zijn essentieel bij het runnen van uw bedrijf. Als deze gegevens verloren gaan door een onverwachte calamiteit, of erger nog, de gegevens worden versleuteld en/of gestolen, dan moet u er zeker van zijn dat u die gegevens in zijn geheel en snel weer kunt herstellen, zodat uw bedrijf er niets van merkt en kan groeien zonder klanten te verliezen.

Gegevensback-up en gegevensherstel is de belangrijkste service waarvoor u zich ooit kunt aanmelden. AIV automatisering is gespecialiseerd in het back-up'en van computers, gegevens en harde schijven, evenals systeemherstel. Wij maken gebruik van een uniek systeem dat een back-up maakt van alle gegevens die op een andere off-site server opgeslagen worden, zodat u altijd snel toegang heeft tot uw gegevens.

Dit zijn de voordelen van onze gegevensback-up en gegevensherstel diensten:

  • Een plan voor onverwachte problemen – Onverwachte problemen overkomen iedereen en ze kunnen op elk moment gebeuren. Neem vandaag preventieve maatregelen.
  • Bescherming en beveiliging voor uw bedrijf – AIV automatisering beschermt uw gegevens, netwerk en systemen tegen hacking of virusbedreigingen, zodat u zich op belangrijkere zaken kunt concentreren.
  • Niet lang op de back-up hoeven wachten – Wanneer uw netwerk uitvalt en uw gegevens verloren gaan, hebben wij uw back-up binnen de kortste keren voor u teruggeplaatst.

Ongeacht uw bedrijfsgrootte, heeft u een betrouwbare back-up en herstel van gegevens nodig. Dat kan AIV automatisering u bieden. Bel vandaag nog en voorkom dat iets onverwachts uw bedrijfsvoering stillegt.