Uw voordelen van office 365 beheer.

Office 365 beheer van AIV automatisering.

Dagelijks worden er zo’n 3 miljard e-mails verzonden met phishing of malware als doel. Dit betekent dat er een spam e-mail in uw mailbox belandt groot is, tenzij u een goede extra laag e-mailbeveiliging heeft. In deze laag filteren we met behulp van Office 365 beheer op virussen, phishing en malware. Een andere manier waarop we zorgen voor een veilig e-mailomgeving is door het gebruik van multifactor authentication (MFA). Dit is een extra stapje tijdens het inloggen. Volgens Microsoft is de kans dat een account met MFA in verkeerde handen komt kleiner dan 0.1%. Met Office 365 beheer stellen we deze stap samen met u in.

365 Office beheer vertrouwd door klanten die gaan voor een veilige en vertrouwde omgeving:
Office 365 beheer - Van Vliet Bouwmanagement
Office 365 beheer - Mercy Ships
Office 365 beheer - Doube R Trading
Office 365 beheer - Klant recensie Kogros
Office 365 beheer - TRANS2000
Office 365 beheer - Bosman schadeherstel

Office 365 beheer – veilig e-mails verzenden.

Onze Office 365 beheer oplossing zorgt ervoor dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met niet werkende e-mail of e-mails die zijn kwijtgeraakt. Ook als u zelf per ongeluk een mailtje verwijdert. We zullen dagelijks uw e-mail up-en-running houden en maken regelmatig een back-up! We zorgen ervoor dat u altijd veilig en online bent.

De Office 365 beheer oplossing is onderdeel van ons alles-in-een systeembeheer. Een groot voordeel hiervan is dat we de server in beheer hebben. Als er een probleem is kunnen we alle systemen nalopen op problemen en bent u zo weer in de lucht. Met onze Office 365 beheer oplossing zorgen we dat u altijd de juiste licenties heeft, zorgen we voor extra veiligheid, doen we alle updates, kijken we samen naar de opslagruimte van uw mailbox en maken we regelmatig een back-up. Dit allemaal voor een vaste prijs per maand, ook bij problemen en storingen.

Op zoek naar een bedrijf dat office 365 voor u kan beheren? Neem dan contact op!

Onze waarde.

Wij zijn altijd proactief bezig om onze klanten een werkende omgeving te bieden. Wij gaan door waar andere stoppen.

Vaste kosten

Geen verrassingen

Laatste technieken

Wij doen de updates

Bereikbaar

Ook buiten kantooruren

Maandelijks opzegbaar

Geen lange contracten

Voordelen van

No-Worries.

Nooit meer zorgen of onverwachte kosten op het gebied van IT. Wij zorgen ervoor dat u veilig en vertrouwd kunt werken op uw omgeving. Of het gaat om een computer, laptop of printer, het is allemaal mogelijk binnen het alles-in-één systeembeheer pakket.

  • Vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten.

  • Snelle reactie. Binnen een uur zijn wij bereikbaar in noodgevallen.

  • Wij weten wat we doen. Onze experts hebben kennis van zaken en helpen u graag.

  • Wij zijn proactief. Wij denken mee en vooruit. Wij blussen geen brandjes, wij voorkomen ze.

  • U kunt bij ons met al uw IT-vragen terecht. Of het gaat om hardware, software of contact met leveranciers, wij helpen u graag!

  • 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Plan een adviesgesprek.