VOIP staat voor: voice over IP (Internet Protocol). Zakelijk bellen, over het internet. Doordat u belt over het internet bent u goed bereikbaar. Of u nou werkt vanuit thuis of kantoor, uw zakelijke telefoon kunt u gewoon opnemen.

Altijd en overal bereikbaar.

VOIP-telefonie - Zakelijke telefonie

VOIP-telefonie

Met VOIP-telefonie kunt u zakelijk bellen via het internet. Dit is een goedkopere oplossing dan standaard telefonie en het biedt een breder scala aan mogelijkheden voor uw onderneming.

Met VOIP-telefonie zijn uw werknemers altijd en overal bereikbaar. Een groot voordeel in de tijd van thuiswerken en flexibele werkplekken. Het maakt niet meer uit vanaf waar uw werknemers werken. Met VOIP zakelijk kunnen zij altijd hun telefoon opnemen. Ze hebben een eigen nummer, dat ze op al hun apparaten kunnen gebruiken. Een vast toestel is niet meer nodig.

VOIP-telefonie (Voice-over-IP) staat voor de overdracht van spraakgegevens via het internet in plaats van een traditioneel telefoonnetwerk (PSTN of ISDN). Het internetprotocol dat hiervoor wordt gebruikt, afgekort IP (Internet Protocol), was oorspronkelijk alleen ontworpen voor de overdracht van datapakketten in computernetwerken. Toen het echter snel een standaard werd, werd het ook aangepast voor de overdracht van spraakinformatie op basis van datapakketten. Het is tegenwoordig mogelijk om via VOIP-telefonie te communiceren met behulp van een computer, tablet of smartphone met internettoegang.

Problemen met uw telefoon liggen zelden aan uw telefoondienst. Vaak is het internet de oorzaak die ervoor zorgt dat uw telefoon uit de lucht is. Doordat we zowel uw systeembeheer en VOIP-telefonie in beheer hebben, lossen we dit probleem snel op. Bovendien hoeft u maar met 1 partner te schakelen over al uw VOIP en IT-problemen. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

We zorgen dat u altijd in de lucht bent.

Loopt u tegen problemen aan met uw telefonie? We helpen u direct. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en kennen u en uw bedrijf. We weten hoe uw digitale werkomgeving eruitziet en kunnen direct kijken waar het probleem zit en deze verhelpen. Ook nemen we altijd de tijd voor u bij problemen en als u advies wilt inwinnen. Hier steken we onze tijd in.

Interesse in VOIP voor uw organisatie? Bel ons op 078 744 00 90 of neem contact op via ons contactformulier voor een vrijblijvende afspraak.

Onze waarde.

Wij zijn altijd proactief bezig om onze klanten een werkende omgeving te bieden. Wij gaan door waar andere stoppen.

Vaste kosten

Geen verrassingen

Laatste technieken

Wij doen de updates

Bereikbaar

Ook buiten kantooruren

Maandelijks opzegbaar

Geen lange contracten

Voordelen van

No-Worries.

Nooit meer zorgen of onverwachte kosten op het gebied van IT. Wij zorgen ervoor dat u veilig en vertrouwd kunt werken op uw omgeving. Of het gaat om een computer, laptop of printer, het is allemaal mogelijk binnen het alles-in-één systeembeheer pakket.

  • Vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten.

  • Snelle reactie. Binnen een uur zijn wij bereikbaar in noodgevallen.

  • Wij weten wat we doen. Onze experts hebben kennis van zaken en helpen u graag.

  • Wij zijn proactief. Wij denken mee en vooruit. Wij blussen geen brandjes, wij voorkomen ze.

  • U kunt bij ons met al uw IT-vragen terecht. Of het gaat om hardware, software of contact met leveranciers, wij helpen u graag!

  • 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Plan een adviesgesprek.