Werken in de cloud is een schaalbare en veilige oplossing.

Werken in de cloud - AIV

Werken in de cloud

Wat is werken in de cloud?

Kunt u zich voorstellen dat u tegenwoordig een bedrijf runt met tientallen werknemers zonder dat u ze ooit persoonlijk ontmoet? De cloud maakt het mogelijk. Software vervangt het kantoor: U kunt digitale vergaderruimtes aanpassen en zelfs individuele werkplekken creëren met alle benodigde office-software. Voordat we u met de details vertrouwd maken, willen we iets fundamenteels ophelderen. De vraag is: Wat is de cloud precies?

Wanneer u data of documenten gebruikt die niet op uw eigen computer staan, maakt u gebruik van een cloud oplossing. Bekende voorbeelden hiervan zijn: Office365, OneDrive en Google Drive. De kans is groot dat u hier al mee werkt. Deze cloud oplossingen slaan uw documenten veilig online op en hierdoor kunt u deze data altijd raadplegen. Het enige wat u nodig heeft zijn uw inloggegevens en het internet. Via het internet bent u verbonden met de cloud, deze 2 gaan altijd hand in hand.

Vertrouwd door klanten die gaan voor een veilige en vertrouwde omgeving:
Office 365 beheer - Van Vliet Bouwmanagement
Office 365 beheer - Mercy Ships
Office 365 beheer - Doube R Trading
Office 365 beheer - Klant recensie Kogros
Office 365 beheer - TRANS2000
Office 365 beheer - Bosman schadeherstel

Altijd online

Dé cloud oplossing voor het mkb bedrijf.

Bent u op zoek naar een cloud oplossing voor uw mkb-bedrijf? Laat ons u helpen, wij doen het graag. Naast alles-in-een systeembeheer richten wij ook uw cloud in en beheren die. Dor beide in beheer te hebben kunnen wij zorgen dat uw systeembeheer en cloud perfect op elkaar inspelen en kunnen we storingen nog beter herleiden en sneller oplossen bij de bron. Dit alles voor een maandelijks afgesproken bedrag.

We maken in de cloud een eigen serveromgeving voor uw onderneming. Hierbij kijken we per organisatie naar de manier van werken. Dit nemen wij mee tijdens het inrichten van uw cloudomgeving. ‘Hoe krijg ik toegang tot deze cloud?’ vraagt u zicht misschien af. Hier zijn enkel internet en een apparaat waarmee u toegang heeft tot het internet is nodig. Zoals een laptop of een pc. Als u dit heeft kunnen u en al uw werknemers altijd en overal werken in de cloud.

Wilt u een cloud oplossing die perfect is afgestemd op de wensen en behoefte van uw bedrijf? Ook de behoefte die u zelf misschien nog niet heeft ontdekt? Als we aan de slag gaan voor u, beginnen we altijd bij het begin. We achterhalen en analyseren de vraag en behoefte van uw bedrijf. Wij verkopen niet simpelweg ‘werken in de cloud’, wij richten een omgeving in die uw manier van werken ondersteunt en efficiënter maakt. We leren u kennen, kijken naar uw processen en gaan aan de slag met een cloud oplossing voor uw specifieke situatie. Een persoonlijke touch bij ons werk, daar houden wij van.

Cloud oplossingen

Neem contact op bij problemen.

Uw cloudbeheer uitbesteden heeft diverse voordelen: bij problemen kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u belt, weten we wie u bent en wat wij precies voor uw online werkomgeving verzorgen en onderhouden. Zo kunnen wij snel met u in het probleem duiken en lossen we dit tijdens het telefoontje op. Dit scheelt u een hoop tijd en ons ook.

Het overgrote deel van de vragen die wij telefonisch binnenkrijgen lossen wij direct op terwijl u nog aan de lijn hangt. Vragen waar we iets langer de tijd voor nodig hebben, lossen we (meestal) op binnen een dag. Zo hoeft u niet lang offline te zijn.

Wilt u meer weten over cloud oplossingen voor mkb? Neem contact met ons op. Bel ons, stuur een mailtje of vul het contactformulier in.

Onze waarde.

Wij zijn altijd proactief bezig om onze klanten een werkende omgeving te bieden. Wij gaan door waar andere stoppen.

Vaste kosten

Geen verrassingen

Laatste technieken

Wij doen de updates

Bereikbaar

Ook buiten kantooruren

Maandelijks opzegbaar

Geen lange contracten

Voordelen van

No-Worries.

Nooit meer zorgen of onverwachte kosten op het gebied van IT. Wij zorgen ervoor dat u veilig en vertrouwd kunt werken op uw omgeving. Of het gaat om een computer, laptop of printer, het is allemaal mogelijk binnen het alles-in-één systeembeheer pakket.

  • Vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten.

  • Snelle reactie. Binnen een uur zijn wij bereikbaar in noodgevallen.

  • Wij weten wat we doen. Onze experts hebben kennis van zaken en helpen u graag.

  • Wij zijn proactief. Wij denken mee en vooruit. Wij blussen geen brandjes, wij voorkomen ze.

  • U kunt bij ons met al uw IT-vragen terecht. Of het gaat om hardware, software of contact met leveranciers, wij helpen u graag!

  • 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Plan een adviesgesprek.