Domeinregistratie en webhosting

Wilt u een domeinnaam registreren, of heeft al een domeinnaam, maar nu zoekt u een plek om uw website te hosten?
Wij helpen u verder!

Voordelen van Hosting:

  • Uw website staat op een veilige host
  • Goede service
  • Eén partij voor al uw automatisering

Domeinregistratie

U wilt dat u bedrijf goed te vinden is. Daarom laat u de domeinnaam van uw website vastleggen. Dat kan natuurlijk ook bij een nieuw product, een evenement of nieuw bedrijfsonderdeel. Wilt u een domeinnaam registreren, bijvoorbeeld als .nl, .eu, .org of .com? Wij verzorgen het registratieproces voor u.

Webhosting

Met webhosting krijgt u schijfruimte tot uw beschikking op onze servers voor het hosten van uw website. Door de gebruikersvriendelijke bediening kunt u uw website vervolgens helemaal naar uw wensen inrichten.

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met AIV. Mensen die met je meedenken en zeer deskundig zijn.

Zeer tevreden

NOORDZIJ STAALKABEL bv

Voor elke bedrijf, dus ook voor R3advies, is de beschikbaarheid van ICT-voorzieningen van levensbelang. AIV ondersteunt ons daarbij. Steeds weer lossen zij problemen snel op. Daarnaast wordt goed meegedacht over het optimaliseren van de automatiseringsmogelijkheden. Wij zijn dan ook heel tevreden met de samenwerking met AIV.

Optimale samenwerking

R3 Juridisch Plan. Adviesburo

Sinds 2009 is AIV automatisering onze netwerkspecialist en systeembeheerder. Bij problemen staan de medewerkers altijd voor ons klaar. Eén telefoontje en de storing wordt opgelost. Daarbij worden wij altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. Bij de installatie van onze nieuwe computers en servers, was ons systeem dankzij AIV automatisering maar heel kort uit de lucht. Kortom: wij zijn zeer tevreden over hun service.

Goede service

Aannemingsbedrijf Buitendijk

Al meerdere jaren hebben wij in AIV een betrouwbare partner gevonden. Voor welke uitdaging wij hun medewerkers ook stellen, de oplossing komt er altijd. Daarbij is geen vraag te klein of te groot. Door hun meedenken bij problemen, verlopen verschillende processen steeds sneller en beter. In een tijd waar een klus al klaar moeten zijn voordat het een officiële opdracht is, en waarbij tijd geld is, kijkt AIV over onze schouder mee en heeft eventuele oplossingen direct paraat. De samenwerking met AIV loopt voor ons dan ook naar grote tevredenheid.

Altijd een oplossing

Aannemingsbedrijf Van Driel BV

Bij AIV automatisering worden we snel en goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken. Ze denken met ons mee en zijn flexibel in het vinden van een oplossing. De bereikbaarheid via de telefoon is goed. Ook de online ticketservice voor het aanmelden van vragen/problemen en de afhandeling hiervan verloopt naar wens. Acute problemen worden snel aangepakt en opgelost. Ik kan AIV automatisering van harte aanbevelen als beheerder van uw automatisering.

Snel geholpen

Triple J Accountants