Naarmate uw bedrijf groeit, groei ook de noodzaak voor een betrouwbare mailoplossing die overal en altijd benaderbaar is. Maar mail is helaas ook de populairste manier voor het verspreiden van span en malware. Daardoor wordt uw computer omgeving kwetsbaarder voor aanvallen zoals en malware en virussen. Daarnaast loopt u het risico te worden van phishing: het op een slimme manier ontfutselen van de toegangsgegevens van uw mail of andere belangrijke omgevingen.

Om inbreuk op uw informatie te voorkomen, heeft u naast een goed e-mailsysteem ook spam- en phishingbeveiliging nodig. Onze ‘AIV Office 365 Compleet’ oplossing kan u daarbij helpen.

Wanneer u zich vandaag aanmeldt voor de diensten van AIV automatisering, kunt u een systeem verwachten dat uw de nodige extra veiligheid biedt: wij controleren niet alleen op virussen, wormen en malware zodat deze niet in uw inbox terechtkomen, wij waarschuwen ook voor mogelijke phishingpogingen. Als extra dienst verzorgen wij een back-up van uw mail en documenten in Onedrive of Teams zodat u, als het toch misgaat, geen gegevens kwijtraakt!

Spambescherming en e-maildiensten zijn essentieel in elk bedrijf in de regio Zuid-Holland Zuid.

Bel vandaag nog met AIV automatisering om de juiste service te krijgen die bij u past.