Wat is het gratis consult?

Heeft u enig idee hoe uw huidige IT omgeving eruit ziet? Heeft u bijvoorbeeld zaken als Multi Factor Authenticatie (MFA) geregeld? Heeft u een back-up op een veilige plek van uw bestanden? Maar ook niet onbelangrijk, verliest u niet onnodig geld aan uw huidige IT-omgeving?

Tijdens ons gratis consult gaan we hier samen naar kijken. We gaan dan na of uw huidige IT leverancier doet wat hij belooft en wat misschien dingen zijn die u bij uw huidige IT leverancier moet neerleggen om kosten te besparen en een veilige omgeving te creëren. Zo krijgt u waar u voor betaald.

it-check
Gratis it-check

Waarom geven wij gratis een IT-consult?

We zien veel bedrijven die niet 100% zeker dat hun IT-beheerder de kwaliteit levert die zij zoeken of waar ze naar betalen. Ze voelen zich gedwongen om te accepteren dat technische problemen niet opgelost worden en maken zich zorgen of hun netwerk voldoende beveiligd is tegen hackers, ransomware, uitval, AVG-incidenten en andere problemen wat de bedrijfsvoering in gevaar brengt.

Als betrokken ondernemer willen wij van AIV automatisering u gratis en vrijblijvend inzicht en advies geven over uw huidige IT-omgeving. We gaan samen met u kijken naar uw huidige omgeving en zullen daarbij advies geven voor uw huidige IT-beheerder.

Over het consult zelf.

Tijdens het gratis consult (ter waarde van €320,-!) zal een specialist uw netwerk aan een audit onderwerpen op het gebied van beveiliging en algehele inrichting. We zullen altijd toestemming vragen aan u of uw IT leverancier voordat we daadwerkelijk in uw netwerk gaan. Aan de hand van deze audit maken wij een rapport op met onze bevindingen dat laat zien of o.a. uw netwerk, data en back-up op orde is. Daarnaast brengen we in kaart wat u kunt verwachten bij netwerkstoring, dataverlies of een hack. In het rapport verwerken we ook hoe u kosten kunt besparen op hard- en software.

Het consult duurt ongeveer 2 uur. We beginnen met een korte introductie van ongeveer 15 minuten waarna we aan de slag gaan aan de hand van dat gesprek. We proberen met een aantal vragen een beeld te krijgen van uw IT omgeving.

Het consult is vrij van kosten en verplichtingen. Na de IT-check doen we een voorstel wat u eventueel kunt besparen op het moment dat u bij ons klant word, maar ook het voorstel is vrijblijvend.

Plan een gratis consult.