Hardware en software

AIV automatisering adviseert, levert, installeert, plaatst en onderhoudt uw hardware en software. Of het nu gaat om één pc of een volledige serveromgeving.

Bent u toe aan een nieuwe computer, printer of andere randapparatuur? Maak dan gebruik van onze expertise en laat ons meedenken over de beste oplossing voor uw situatie.

Vervolgens onderhouden wij uw software door regelmatig updates uit te voeren en door harddisks te schonen van verkeerde bestanden. Ook zorgen wij dat de noodzakelijke beveiligingen ingeschakeld worden. Wanneer dat nodig is, adviseren wij u over het preventief vervangen van hardware.

Dell en Microsoft

AIV automatisering is erkend partner van Dell en Microsoft.

Voor u als ondernemer heeft dit als voordeel:

  • Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs, door ons inkoopvoordeel
  • Korte lijnen naar goede service
  • Software ondersteuning

Wij leveren echter alle merken. In onze offertes doen wij u een eerlijk en zo scherp mogelijk aanbod. Wij zorgen ervoor dat de hardware goed wordt geïnstalleerd en gaan pas weg als alles functioneert zoals u dat wilt.

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met AIV. Mensen die met je meedenken en zeer deskundig zijn.

Zeer tevreden

NOORDZIJ STAALKABEL bv

Voor elke bedrijf, dus ook voor R3advies, is de beschikbaarheid van ICT-voorzieningen van levensbelang. AIV ondersteunt ons daarbij. Steeds weer lossen zij problemen snel op. Daarnaast wordt goed meegedacht over het optimaliseren van de automatiseringsmogelijkheden. Wij zijn dan ook heel tevreden met de samenwerking met AIV.

Optimale samenwerking

R3 Juridisch Plan. Adviesburo

Sinds 2009 is AIV automatisering onze netwerkspecialist en systeembeheerder. Bij problemen staan de medewerkers altijd voor ons klaar. Eén telefoontje en de storing wordt opgelost. Daarbij worden wij altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. Bij de installatie van onze nieuwe computers en servers, was ons systeem dankzij AIV automatisering maar heel kort uit de lucht. Kortom: wij zijn zeer tevreden over hun service.

Goede service

Aannemingsbedrijf Buitendijk

Al meerdere jaren hebben wij in AIV een betrouwbare partner gevonden. Voor welke uitdaging wij hun medewerkers ook stellen, de oplossing komt er altijd. Daarbij is geen vraag te klein of te groot. Door hun meedenken bij problemen, verlopen verschillende processen steeds sneller en beter. In een tijd waar een klus al klaar moeten zijn voordat het een officiële opdracht is, en waarbij tijd geld is, kijkt AIV over onze schouder mee en heeft eventuele oplossingen direct paraat. De samenwerking met AIV loopt voor ons dan ook naar grote tevredenheid.

Altijd een oplossing

Aannemingsbedrijf Van Driel BV

Bij AIV automatisering worden we snel en goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken. Ze denken met ons mee en zijn flexibel in het vinden van een oplossing. De bereikbaarheid via de telefoon is goed. Ook de online ticketservice voor het aanmelden van vragen/problemen en de afhandeling hiervan verloopt naar wens. Acute problemen worden snel aangepakt en opgelost. Ik kan AIV automatisering van harte aanbevelen als beheerder van uw automatisering.

Snel geholpen

Triple J Accountants