Goede IT is tegenwoordig hartstikke belangrijk om uw MKB-bedrijf up and running te houden. In het geval van een virus of een crash kan het gebeuren dat uw bedrijf stil komt te staan. Er zijn geen opgeslagen bestanden meer, connectie tot het internet kan niet worden gemaakt en u kunt niet deelnemen aan online meetings. Een ICT beheer bedrijf zorgt ervoor dat uw gegevens beschermd zijn tegen hackers en dat er een back-up is van uw data. Zo bent u binnen de kortste keren weer online.

ICT Beheer bedrijf

Virussen en malware blijven buiten de deur

Hoe zorgt een ICT beheer bedrijf ervoor dat uw MKB-bedrijf niet stil komt te staan? Dat doen ze door actief te monitoren op virussen. Er wordt constant gekeken in de systemen of er geen onbekende of potentieel gevaarlijke bestanden uw “omgeving” inkomen. Gebeurt dat wel? Dan wordt dit bestand in quarantaine gezet tot het duidelijk is of het bestand gevaarlijk is of niet.

Los van de continue monitoring wordt er gekeken of elk component van uw online omgeving gezond is. Als er iets is wat zorgen baart, grijpt een ICT beheer bedrijf in. Zo zorgen ze ervoor dat uw omgeving gezond is en blijft. Ook zorgt een ICT beheer bedrijf ervoor dat er altijd een recente back-up is van al uw data, gaat er dan toch iets mis, bent u geen gegevens kwijt en hoeft uw bedrijf niet lang stil te staan. De back-up kan altijd worden teruggezet, afhankelijk van uw wensen kan dit al binnen een uur gebeurt zijn. Een back-up van de data kan ook worden teruggezet (of deels) als er per ongeluk in een verkeerd bestand wordt gewerkt of er een bestand vroegtijdig in de prullenbak verdwijnt.

Lees meer over het uitbesteden van uw IT en wat een automatiseringsbedrijf allemaal voor u kan betekenen.

Een ICT beheer bedrijf ontzorgt u volledig

Een ICT beheer bedrijf ontzorgt u volledig als het aankomt op uw IT-processen. Een aantal zaken die AIV automatisering u uit handen kan nemen zijn:

  • Updaten en onderhouden van uw systemen
  • Applicaties beheer, ook van software die u zelf aanschaft
  • Beveiligen tegen virussen en hackers
  • Monitoring van gevaren die uw computer binnen proberen te komen
  • Microsoft 365 beheer
  • Het maken en opslag van back-up
  • Het oplossen van storingen in systemen
  • VOIP-telefonie
  • Cloud beheer

Dit alles voor een vast bedrag per maand. Ook in geval van storingen worden er geen extra kosten gerekend.

De voordelen van een ICT beheer bedrijf inschakelen

Her eerste voordeel is natuurlijk: u bent er geen tijd meer aan kwijt en u weet zeker dat alles juist en naar wens werkt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het beveiligen van uw data of het updaten van uw virusscanner. Dit wordt allemaal uit handen genomen door een ICT beheer bedrijf. U kunt zich weer gewoon focussen op uw werk.

We richten samen met u uw online omgeving in. We kijken samen naar cloud opslag, het maken van back-ups en al uw andere wensen en zorgen dat deze processen soepel lopen voor uw bedrijf. Bij vragen, hoe groot of klein, kunt u ons altijd bellen. Dan leren wij uw bedrijf kennen en kunnen we u in de toekomst nog sneller en gerichter helpen met uw IT. U krijgt hierbij ook altijd dezelfde mensen aan de telefoon die uw bedrijf kennen en op de hoogte zijn van de stand van zaken bij uw MKB-bedrijf.

AIV automatisering rekent voor IT beheer een vast bedrag per maand. Als u een storing of een vraag heeft, hoort dit natuurlijk ook gewoon bij de vaste kosten per maand. Geen uurtje factuurtje bij een probleem. Wij geloven dat we de beste service kunnen geven als we alle ruimte en tijd aan u als klant kunnen geven en hierbij niet op de uren hoeven te letten.

Aan de slag met een ICT beheer bedrijf? Neem contact op

Wilt u uw ICT beheer uit handen geven? We vertellen u graag wat we als ICT beheer bedrijf voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op of vraag onze gratis IT-check aan om te kijken hoe u ervoor staat.