Net als de meeste elektronische apparaten heeft ook uw IT of ICT-omgeving bepaald onderhoud nodig. Zo voorkomt u dat hackers binnendringen, downtime optreedt en voor maximale prestaties van uw organisatie. Sommige bedrijven houden het ICT-beheer binnen eigen organisatie. De nadelen hiervan zijn dat er geen constructieve basis is voor de updates en het er vaak als bijzaak bij gedaan wordt.

Met het uitbesteden van uw ICT-beheer bent u altijd verzekerd van de continuïteit van uw ICT omgeving. U kunt zich blijven richten op de onderneming en wij zorgen voor uw ICT omgeving.

Waar moet op worden gelet?

Met een slimme inrichting van uw ICT omgeving bespaart u al snel op manuren en misschien zelfs op het aantal medewerkers. Ook heeft u minder last van storingen, gebruikersproblemen en dataverliezen wanneer u de ICT omgeving regelmatig laat onderhouden.

Technisch gezien zijn wij als AIV Automatisering de baas op ICT-gebied. Onze ICT specialisten staan dagelijks voor u klaar wanneer er zich een probleem voordoet. Ook verlagen wij met continue onderhoud de ICT risico’s en zorgen wij voor een maximale productiviteit bij u op de werkvloer.

De voordelen voor het uitbesteden!

Veel bedrijven gingen u voor als het gaat om het uitbesteden van hun ICT omgeving. Zij ervaren onze diensten als prettig en wij helpen hen op alle gebieden. Zo controleren wij proactief de netwerken, schijfruimten, antivirus, back-ups, beveiliging en de verbindingen. Hiermee nemen wij al het beheer uit handen en voorkomen we storingen.

Ook benieuwd welke voordelen wij u kunnen geven?

  • Bespaar (in)direct op ICT-kosten;
  • Een deskundig team van ICT specialisten;
  • Continue up-to-date;
  • Rapportage en inzichten;

Mogelijkheden en tarieven ICT-beheer.

Het belang van een optimaal ICT systeem is onmiskenbaar. Graag bekijken wij welke aanpak en onderhoudspakket past bij uw organisatie en huidige ICT oplossing.

Indien nodig kunnen wij u het volledige ICT-beheer uit handen nemen. Wij hebben een team van specialisten dat voor u klaar staat en u persoonlijk kan begeleiden. U kunt met ons het systeembeheer uitbesteden precies zoals u dat wilt. Wilt u meer informatie of een keer sparren met één van onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op.

Vraag naar meer informatie voor de mogelijkheden voor uw bedrijf!