Wifi Solutions for Hoeksche Waard Businesses

Betrouwbaar internet is essentieel voor elk bedrijf. AIV automatisering verzorgt uw internetaansluiting deskundig en snel, van ADSL tot glasvezel en draadloos netwerk (WiFi). Uiteraard zorgen wij voor een goede beveiliging van uw netwerk. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.

WiFi voor leveranciers en klanten

Steeds meer bedrijven stellen als extra service WiFi beschikbaar voor hun klanten en leveranciers. Wilt u deze service ook aanbieden? Dan helpen wij u graag. Natuurlijk bewaken wij daarbij een goede beveiliging van uw interne netwerk.

In tegenstelling tot onze vorige IT leverancier kan AIV automatisering in de meeste gevallen problemen op afstand oplossen waardoor je hier weinig hinder van ondervind. Als er iets mis is mag en kan je snelle actie verwachten. Bij AIV werken prettige mensen die weten waar ze het over hebben en oplossingsgericht denken. Doordat ze actief onze systemen in de gaten houden kunnen ze problemen voorkomen zonder fysiek aanwezig te moeten zijn. Omdat je weet waar je aan toe bent voor een vast bedrag per maand, kan ik iedereen adviseren om je IT aan AIV toe te vertrouwen.

Prettige mensen die oplossingsgericht denken

Karsten van de Nadort, Double R Trading

Doordat we alles op IT gebied bij AIV automatisering ondergebracht hebben we geen last meer van ‘vinger gewijs’: bij vragen of problemen hoeven we hen maar te bellen en ze lossen het op of ze zorgen dat het opgelost wordt! Zoals ze zelf zeggen: ‘Systeembeheer en meer’!

Geen vinger gewijs

Bart Lock, Installatiebedrijf L. van Gent BV

Een groot voordeel van het werken met AIV is dat je makkelijker de telefoon pakt als er een probleem is. Dat is bij de service inbegrepen, geen verrassingen achteraf dus. Snelle reactietijd Je hoeft gelukkig niet lang te wachten tot iemand je te woord staat of je probleem oplost. Zo kun je snel weer met je werk verder.

Een goede club die als ondernemer met je meedenkt

Joke Roos, Oosthoek bedrijfsassurantiën b.v.

Al meerdere jaren hebben wij in AIV een betrouwbare partner gevonden. Voor welke uitdaging wij hun medewerkers ook stellen, de oplossing komt er altijd. Daarbij is geen vraag te klein of te groot. Door hun meedenken bij problemen, verlopen verschillende processen steeds sneller en beter. In een tijd waar een klus al klaar moeten zijn voordat het een officiële opdracht is, en waarbij tijd geld is, kijkt AIV over onze schouder mee en heeft eventuele oplossingen direct paraat. De samenwerking met AIV loopt voor ons dan ook naar grote tevredenheid.

Altijd een oplossing

Aannemingsbedrijf Van Driel BV

We zijn zeer tevreden met de dienstverlening van AIV automatisering. In tegenstelling tot onze vorige IT beheerder hoeven we niet te wachten tot we een keer teruggebeld worden als er een probleem is: Bij AIV nemen ze direct de telefoon op, je wordt correct behandeld en wordt het probleem vaak ook direct opgelost. AIV onderscheidt zich naast hun deskundigheid door de goede communicatieve vaardigheden Ook als je minder kennis hebt van automatisering word je goed en begrijpelijk geïnformeerd en belangrijk: ook geadviseerd!

Geen wachttijden, direct contact

Henk van den Berg, BVL Bouwadvies BV