Wat is een IT-Check?

Heeft u enig idee hoe uw huidige IT omgeving eruit ziet? Heeft u bijvoorbeeld zaken als Multi Factor Authenticatie (MFA) geregeld? Heeft u een back-up op een veilige plek van uw bestanden?

Tijdens onze gratis IT-Check gaan we hier samen naar kijken. We gaan dan na of uw huidige IT leverancier doet wat hij belooft en wat misschien dingen zijn die u bij uw huidige IT leverancier moet neerleggen.

it-check
Gratis it-check

Waarom geven wij gratis een IT-Check?

We zien veel bedrijven die het idee hebben dat ze goed op weg zijn met een veilige en betrouwbare IT omgeving. Alles werkt en ze hebben op dit moment geen klachten, tot er ineens onvoorziene omstandigheden zijn en de back-up niet op een veilige externe locatie is opgeslagen. Zo zijn er verschillende onvoorziene problemen die uw bedrijf in de problemen kan brengen.

Als betrokken ondernemer willen wij van AIV automatisering de IT wereld een stukje veiliger maken en helpen daarbij graag. We geven gratis en vrijblijvend inzicht op uw huidige omgeving zodat u samen met uw huidige IT leverancier kan gaan kijken naar een betere IT omgeving.

Over de IT-Check zelf.

Tijdens de IT-check zal een specialist uw netwerk aan een audit onderwerpen op het gebied van beveiliging en algehele inrichting. We zullen altijd toestemming vragen aan u of uw IT leverancier voordat we daadwerkelijk in uw netwerk gaan. Aan de hand van deze audit maken wij een rapport op met onze bevindingen dat laat zien of o.a. uw netwerk, data en back-up op orde is. Daarnaast brengen we in kaart wat u kunt verwachten bij netwerkstoring, dataverlies of een hack. In het rapport verwerken we ook hoe u kosten kunt besparen op hard- en software.

De IT-check duurt ongeveer 2 uur. We beginnen met een korte introductie van ongeveer 15 minuten waarna we aan de slag gaan aan de hand van dat gesprek. We proberen met een aantal vragen een beeld te krijgen van uw IT omgeving.

De IT-check is vrij van kosten en verplichtingen. Na de IT-check doen we een voorstel wat u eventueel kunt besparen op het moment dat u bij ons klant word, maar ook het voorstel is vrijblijvend.

Plan een gratis IT-check.