Uw onderneming blijft groeien. U wordt winstgevender en wilt concurrerend blijven. Een kwalitatief IT-netwerk is daarbij de sleutel naar meer succes. AIV Automatisering is klaar om u te ondersteunen in deze groei. Bij ons kunt u vertrouwen op schaalbare en sterk beveiligde IT infrastructuur.

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar de juiste IT oplossingen en beveiliging. In dit artikel gaan we de verschillende IT mogelijkheden van dit moment toelichten. Vooraf kunnen we je in ieder geval melden dat er altijd de mogelijkheid is tot een kosteloos adviesgesprek (telefonisch). Onze support afdeling en IT’ers gaan dan kijken op welke manier zij u het beste kunnen helpen.
 

Waarom zou ik kiezen voor het uitbesteden van IT oplossingen?

Het gaat met name om de kwaliteit, de beveiliging en de schaalbaarheid van de oplossingen. Met ons team van experts en hun enorme ervaring en expertise bieden wij IT-oplossingen aan klanten in heel Nederland en garanderen wij een veilig IT-netwerk.

Het IT-beheer uitbesteden biedt uw bedrijf een aantal voordelen. Kiest u voor ons bedrijf als IT partner? Dan kunt u zich met een gerust hart richten op het ondernemen zelf. Op die manier kunt u de focus leggen op de groei van het bedrijf. Wij zorgen voor een veilige werkomgeving en brengen u direct op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen. Vaak lossen wij problemen op zonder dat u hier iets van merkt. Gaat het toch mis? Dan zijn wij de back-up van uw bedrijf. Wij voorkomen het verlies van belangrijke gegevens om te voorkomen dat het bedrijf stil komt te liggen.

Tot slot zijn de kosten bij het uitbesteden van IT-beheer vaak lager dan wanneer het bedrijf het beheer zelf doet.  U hoeft bijvoorbeeld niet meer onverwachts te investeren in nieuwe hardware, onderhoud en nieuwe licenties. Met een vast tarief per maand worden de kosten voorspelbaar voor het bedrijf.

Mogelijkheden en tarieven IT-beheer.

Het belang van een optimaal IT systeem is onmiskenbaar. Graag bekijken wij welke aanpak en onderhoudspakket past bij uw organisatie en huidige ICT oplossing.

Indien nodig kunnen wij u het volledige IT-beheer uit handen nemen. Wij hebben een team van specialisten dat voor u klaar staat en u persoonlijk kan begeleiden. U kunt met ons het systeembeheer uitbesteden precies zoals u dat wilt.

Meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact op met één van de specialisten van AIV Automatisering.

Neem contact op.

Vraag naar meer informatie voor de mogelijkheden voor uw bedrijf!