Om een goede IT komt u niet meer heen. Het is cruciaal om uw MKB-bedrijf dag in, dag uit draaiende te houden. Het instellen van IT kost een hoop tijd en dan heeft u geen garantie dat alles juist is ingesteld. Als u uw IT uitbesteed kunt u zich weer focussen op wat u het liefste doet en hoeft u zich geen zorgen te maken over het beveiligen van uw data en alle andere IT-zaken. Dit wordt voor u gedaan.

IT Uitbesteden

Wat houdt IT uitbesteden in?

Als u uw IT uitbesteed wordt de zorg over uw systemen uit handen genomen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het opzetten van uw bedrijfsmail en het toevoegen of verwijderen van gebruikers. Maar ook over grotere zaken die draaien op de achtergrond zonder dat u er wat van merkt, hoeft u zich geen zorgen meer over te maken. Zoals het maken van back-ups en het waarborgen van een veilige online werkomgeving.

AIV automatisering zorgt voor een goede IT-ondersteuning. Een van de voornaamste dingen die AIV automatisering doet als zij voor uw MKB-bedrijf aan de slag gaan is het constant monitoren van de servers en systemen. Er wordt gekeken of er geen virussen uw computers of servers binnenkomen. Een mogelijke bedreiging wordt vroegtijdig gestopt en opgelost. Maar scannen op virussen is niet het enige wat komt kijken bij het uitbesteden van uw IT.

AIV automatisering helpt met uw IT

AIV automatisering zorgt ervoor dat uw MKB-bedrijf ‘up and running’is en blijft en dat uw online omgeving goed is ingericht voor uw organisatie.

Als eerste zorgen we ervoor dat uw online omgeving juist is ingericht. Dit betekent dat alles systemen zo zijn ingericht dat het voor u werkt. Denk hierbij aan de e-mail, dataopslag, wachtwoorden en gebruikers. We beschermen uw server, installeren een firewall, updaten uw software en maken back-ups van uw data. Met onze alles-in-een systeembeheer dienst zorgen we dat elk component van de IT is gericht op uw wensen en veilig is en blijft. Aanvullende diensten die hieronder vallen zijn cloud beheer, security, VOIP-telefonie, Office 365 beheer en het maken van back-ups.

Als bedrijf dat is gespecialiseerd in IT, zorgen we ervoor dat niet alleen uw MKB-bedrijf up-to-date is, maar ook onze eigen kennis en systemen ‘bij zijn’. Hiervoor volgen we regelmatig trainingen en als er updates uitkomen duiken we hier meteen in.

Service bij IT uitbesteden

Wij monitoren proactief uw werkomgeving zodat storingen van tevoren worden gespot. Maar soms gaat er toch iets fout, er is een storing of u verwijdert per ongeluk zelf een verkeerd document. In zo’n geval helpen we u graag. We werken met een vaste prijs per maand, waar het verhelpen van storingen en het beantwoorden van uw vragen gewoon onder vallen. U kunt ons opbellen zonder bang te zijn voor een dure factuur. Dit geeft ons de ruimte om alle tijd aan onze klanten te besteden.

U kunt ons altijd bellen, het overgrote deel van de problemen kunnen we al telefonisch oplossen. Dus bel vooral! Hoe groot of klein uw vraag ook is. Zo leren we uw bedrijf kennen en hoe uw bedrijf werkt. Op kantoor houden we actief alle vragen van klanten bij. Hierdoor krijgt u altijd iemand aan de telefoon die weet wat er in uw IT-omgeving speelt. U hoeft niet meerdere keren het probleem uit te leggen, we kunnen direct kijken naar de mogelijke oplossing. Niet alleen hebben we contact met onze klanten, we onderhouden ook contact met (software)leveranciers. Hierdoor hoeft u bij problemen alleen met ons te schakelen en pakken we het verder op.

Uw IT uitbesteden? Neem contact op

Wilt u IT uitbesteden? Neem contact met ons op of vraag onze gratis IT-check aan om te kijken hoe u ervoor staat.