Maatwerk

U kunt bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van automatisering, internet en telefonie. Daarbij leveren wij altijd maatwerk.

Voorbeeld 1: incompany trainingen

Zo verzorgen wij desgewenst incompany trainingen over softwaresystemen. Tijdens een training op maat over bijvoorbeeld Excel of Word behandelen we handige, maar vaak ongebruikte mogelijkheden van het programma, en geven we allerlei praktische tips. Ook gaan we in op vragen en knelpunten van uw medewerkers, zodat het een echte training op maat is.

Voorbeeld 2: (digitale) mailings

Veel kleine ondernemers versturen hun digitale mailings en nieuwsbrieven vanuit hun eigen email-account. Dit heeft als risico dat uw mailing als spam wordt aangemerkt. Uw mailing komt daardoor in de spam box van de ontvanger. Verstuur mailings dus via een speciale mailserver. Wij adviseren en helpen u graag.

Wilt u liever een papieren mailing versturen, maar weet u niet goed hoe u bestanden kunt samenvoegen? Ook dan helpen wij u snel verder!

Voorbeeld 3: software

Een veelgehoorde vraag aan onze helpdesk betreft het efficiënter benutten van software. Misschien herkent u het wel: een klant vraagt u om een digitale factuur, maar u maakt uw facturen in Excel – dus hoe maakt u snel een pdf op digitaal briefpapier? Of u wilt een koppeling maken tussen uw (boekhoud)pakket en uw relatiebeheersysteem; maar hoe? Voert u vaak dezelfde tijdrovende handelingen uit? Vaak kunnen deze handelingen geautomatiseerd worden. Dat voorkomt fouten en bespaart tijd. Bij al dit soort vragen denken wij met u mee over slimme en efficiënte mogelijkheden van uw software.

Heeft u zelf een vraag op het gebied van automatisering, internet en telefonie? Informeer dan vrijblijvend wat wij voor ú kunnen betekenen.

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met AIV. Mensen die met je meedenken en zeer deskundig zijn.

Zeer tevreden

NOORDZIJ STAALKABEL bv

Voor elke bedrijf, dus ook voor R3advies, is de beschikbaarheid van ICT-voorzieningen van levensbelang. AIV ondersteunt ons daarbij. Steeds weer lossen zij problemen snel op. Daarnaast wordt goed meegedacht over het optimaliseren van de automatiseringsmogelijkheden. Wij zijn dan ook heel tevreden met de samenwerking met AIV.

Optimale samenwerking

R3 Juridisch Plan. Adviesburo

Sinds 2009 is AIV automatisering onze netwerkspecialist en systeembeheerder. Bij problemen staan de medewerkers altijd voor ons klaar. Eén telefoontje en de storing wordt opgelost. Daarbij worden wij altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. Bij de installatie van onze nieuwe computers en servers, was ons systeem dankzij AIV automatisering maar heel kort uit de lucht. Kortom: wij zijn zeer tevreden over hun service.

Goede service

Aannemingsbedrijf Buitendijk

Al meerdere jaren hebben wij in AIV een betrouwbare partner gevonden. Voor welke uitdaging wij hun medewerkers ook stellen, de oplossing komt er altijd. Daarbij is geen vraag te klein of te groot. Door hun meedenken bij problemen, verlopen verschillende processen steeds sneller en beter. In een tijd waar een klus al klaar moeten zijn voordat het een officiële opdracht is, en waarbij tijd geld is, kijkt AIV over onze schouder mee en heeft eventuele oplossingen direct paraat. De samenwerking met AIV loopt voor ons dan ook naar grote tevredenheid.

Altijd een oplossing

Aannemingsbedrijf Van Driel BV

Bij AIV automatisering worden we snel en goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken. Ze denken met ons mee en zijn flexibel in het vinden van een oplossing. De bereikbaarheid via de telefoon is goed. Ook de online ticketservice voor het aanmelden van vragen/problemen en de afhandeling hiervan verloopt naar wens. Acute problemen worden snel aangepakt en opgelost. Ik kan AIV automatisering van harte aanbevelen als beheerder van uw automatisering.

Snel geholpen

Triple J Accountants