Mercy Ships Holland
Africa Mercy

Mercy Ships is een internationale non-profit organisatie met het grootste particuliere ziekenhuisschip ter wereld. Hiermee voorzien ze gratis medische zorg aan de armste landen van de wereld. Ze hebben door de jaren heen meer dan 2 miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. Nog steeds worden er dagelijks dromen vervuld door de operaties die plaats vinden op het schip.

Operaties en medische training op een schip in Afrika.

Mercy Ships heeft sinds de oprichting in 1978 op verschillende plekken in Afrika medische zorg geleverd op plekken waar de nood het hoogst is. Inmiddels werken ze met meer dan 1200 vrijwilligers uit meer dan 60 landen. Op het schip “Africa Mercy” worden operaties gedaan en medische trainingen gegeven aan de lokale bevolking. Inmiddels heeft Mercy Ships een nieuw schip in gebruik genomen genaamd “Global Mercy”, welke de medische capaciteit verdubbeld. Deze is in maart 2022 uitgevaren naar Afrika om daar chirurgische kwaliteitszorg te bieden aan de armste patiënten.

Samenwerking tussen AIV automatisering en Mercy Ships.

Inmiddels is Mercy Ships Holland al een aantal jaren klant bij ons. In die jaren hebben we de organisatie geholpen om op het gebied van IT mee te groeien, maar zijn we ook dagelijks bezig met het online houden van de inmiddels 40+ werkplekken die Mercy Ships Holland heeft.

Net als bij veel van onze andere klanten, heeft Mercy Ships een Alles-in-een Systeembeheer contract met vaste maandelijkse kosten. Alleen hebben we ervoor gekozen om bij Mercy Ships hier een maandelijkse korting bij te geven. Omdat we als AIV automatisering ook maatschappelijk een bijdrage willen leveren, zijn we trots dat we dit al zo lang mogen doen door het steunen van Mercy Ships.

Zelf bijdragen aan de zorg voor de allerarmste.

Mercy Ships is een groeiende organisatie die niet kan draaien zonder financiële steun van anderen. Daarom willen we u als ondernemer of consument aanmoedigen om ook te kijken of u Mercy Ships kunt ondersteunen bij het bieden van medische zorg aan de aller armste. Kijk op de website van Mercy Ships voor meer informatie over wat u als bedrijf of consument kunt doen voor het beschikbaar stellen van deze zorg.