De voordelen van Microsoft 365.

Je krijgt al het werk gedaan met de laatste versie van Microsoft 365. Je blijft verbonden met partners, klanten en collega’s. Dit kan vanuit huis maar ook op kantoor, eigenlijk vanaf elke locatie die je maar wilt. Met de vergader mogelijkheden kun je online realtime samenwerken. Verder is het delen van bestanden via de Onedrive-opslag nog nooit zo makkelijk geweest en daarnaast kun je met Microsoft Teams makkelijk al je collega’s benaderen met chatten of videobellen.


Welke beveiliging is er mogelijk?

Binnen het Microsoft 365 platform zitten veel ingebouwde beveiligingsfunctionaliteiten. Deze beschermen je tegen malware, phising-pogingen, spam en overige bedreigingen. Verder geven onze experts vanuit AIV-automatisering concrete tips om je omgeving zo veilig mogelijk te houden.

Binnen het platform kun je snel extra gebruikers of apparaten toevoegen en werken met verschillende rollen en rechten. Zo kunnen niet alle gebruikers bij alle mappen en bestanden en is het mogelijk om bepaalde zaken af te schermen. Onze experts ondersteunen ook daarin en kunnen dit volledig naar wens inrichten.

Hoe gebeurt de implementatie?

Alleen het aanschaffen van de Microsoft 365 licenties zorgt er nog niet automatisch voor dat uw hele organisatie in de cloud werkt. Daar komen onze specialisten voor om de hoek, wij helpen u graag met de hele transitie.

Met ons team verzorgen wij op een professionele manier de hele overgang. Van licenties, onderdelen, back-ups en het onderhoud aan uw Microsoft 365 omgeving. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij verzorgen alles van A tot Z.

Het beheer onderscheidt zich bij ons in 3 onderdelen. Namelijk de beheertaken, de inrichting en het periodieke onderhoud. Binnen de beheertaken valt bijvoorbeeld het aanmaken van gebruikers of het instellen van permissies. De inrichting gaat over het optimaliseren van de cloud omgeving en het eventueel trainen van uw personeel. Als laatste zorgen wij voor periodiek onderhoud zodat uw hele omgeving veilig en up-to-date blijft.

Benieuwd?

Heeft u behoefte aan een vervolggesprek of wilt u eens sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan plannen wij een persoonlijke afspraak in.

Neem contact op.

Vraag naar meer informatie voor de mogelijkheden voor uw bedrijf!