Office 365

Veel bedrijven werken met Microsoft Office programma’s. Voor ZZP’ers en kleine tot middelgrote bedrijven is er nu Office 365. Office 365 werkt volledig via internet en slaat bestanden automatisch online op in de ‘cloud’. Hierdoor kunt u altijd en overal uw bestanden raadplegen, ook wanneer u bijvoorbeeld bij familie bent. Bovendien kunt u samen met anderen aan een document werken. Natuurlijk kunt u uw bestanden ook gewoon lokaal opslaan.

De programma’s werken op PC’s, Mac’s, tablets en smartphones.

Office 365 schaft u niet aan als eenmalig pakket, maar bestaat uit een contractvorm. Voor dit bedrag mag Office 365 op vijf computers en een aantal mobiele apparaten worden gebruikt.

De desktopversie van Office 365 desktop biedt u altijd en overal toegang tot:

Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, Outlook 2016, OneNote, Publisher, Access.

Welke versie past bij u?

Wanneer u zelf een actuele versie hebt adviseren we Office 365 Business Essentials.
Elke gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan bijlagen van maar liefst 25 MB verzenden.
Daarnaast krijgt u 1 TB aan opslagruimte voor elke gebruiker en vrijwel overal toegang tot documenten.
U kunt documenten delen met anderen binnen en buiten de organisatie en bepalen wie de bestanden mag bekijken en bewerken.

Voor klanten die naast gehoste e-mail ook de desktopversie van Office willen, is er Office 365 Business Premium.

Met Office 365 kunt u zowel lokaal als in de ‘cloud’ altijd en overal aan documenten werken, bestanden delen, webvergaderingen beleggen, enzovoort.
Een uitstekende voorbeeld van het Nieuwe Werken!

Prijzen per maand bij een jaarabonnement:

  • Office 365 Business Essentials € 4,20
  • Office 365 Business Premium € 10,50

Prijzen zijn excl. BTW.

Wilt u meer weten? Vergelijk de mogelijkheden op de website van Microsoft of neem contact op voor een afspraak. Onze medewerkers helpen u graag verder.

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met AIV. Mensen die met je meedenken en zeer deskundig zijn.

Zeer tevreden

NOORDZIJ STAALKABEL bv

Voor elke bedrijf, dus ook voor R3advies, is de beschikbaarheid van ICT-voorzieningen van levensbelang. AIV ondersteunt ons daarbij. Steeds weer lossen zij problemen snel op. Daarnaast wordt goed meegedacht over het optimaliseren van de automatiseringsmogelijkheden. Wij zijn dan ook heel tevreden met de samenwerking met AIV.

Optimale samenwerking

R3 Juridisch Plan. Adviesburo

Sinds 2009 is AIV automatisering onze netwerkspecialist en systeembeheerder. Bij problemen staan de medewerkers altijd voor ons klaar. Eén telefoontje en de storing wordt opgelost. Daarbij worden wij altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. Bij de installatie van onze nieuwe computers en servers, was ons systeem dankzij AIV automatisering maar heel kort uit de lucht. Kortom: wij zijn zeer tevreden over hun service.

Goede service

Aannemingsbedrijf Buitendijk

Al meerdere jaren hebben wij in AIV een betrouwbare partner gevonden. Voor welke uitdaging wij hun medewerkers ook stellen, de oplossing komt er altijd. Daarbij is geen vraag te klein of te groot. Door hun meedenken bij problemen, verlopen verschillende processen steeds sneller en beter. In een tijd waar een klus al klaar moeten zijn voordat het een officiële opdracht is, en waarbij tijd geld is, kijkt AIV over onze schouder mee en heeft eventuele oplossingen direct paraat. De samenwerking met AIV loopt voor ons dan ook naar grote tevredenheid.

Altijd een oplossing

Aannemingsbedrijf Van Driel BV

Bij AIV automatisering worden we snel en goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken. Ze denken met ons mee en zijn flexibel in het vinden van een oplossing. De bereikbaarheid via de telefoon is goed. Ook de online ticketservice voor het aanmelden van vragen/problemen en de afhandeling hiervan verloopt naar wens. Acute problemen worden snel aangepakt en opgelost. Ik kan AIV automatisering van harte aanbevelen als beheerder van uw automatisering.

Snel geholpen

Triple J Accountants