AIV Automatisering is een bedrijf dat is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het MKB. Met ons team bieden wij een compleet pakket van ICT diensten aan. Van het leveren en installeren van softwareoplossingen, tot server monitoring en back-up diensten. Wij staan altijd voor u klaar.

Wat ons onderscheidt van andere ICT-bedrijven in de regio is dat wij de nadruk leggen op de vraag van onze klanten. We denken mee en vinden voor uw bedrijf de best passende oplossing. Of het nu gaat om een beveiligingsupdate of het vernieuwen van een cloud oplossing, wij staan altijd voor u klaar met een klantgerichte aanpak.

Eerlijk en transparant geven wij u advies en kunnen wij uw vraag van A tot Z oppakken, van idee tot implementatie. Ook het beheer van uw netwerk kunt u met een gerust hart bij ons neerleggen. Het up-to-date houden van uw ICT-netwerk en gebruikerstevredenheid vinden wij het allerbelangrijkst. Ook hebben we veel ervaring met de nieuwste ICT oplossingen en diepgaande kennis van (cloud)software. U kunt rekenen op ons team van ICT specialisten met kennis van zaken.

Waarom het belangrijk is om de juiste ICT beheerder te kiezen?

Als Mkb-bedrijf is het belangrijk om een aantal factoren te overwegen bij het kiezen van de ICT partner. Het is belangrijk dat deze voldoet aan jouw IT-vereisten en kwaliteit levert om zo onnodige kosten, vertragingen en productieverlies te voorkomen.

Wij als ICT beheerder MKB behandelen uitvoerig de volledige IT-vereisten van jouw bedrijf, van concept tot implementatie. We analyseren de huidige ICT infrastructuur en beoordelen de bedrijfsbehoeften. Zo krijgen we een voorstelling van de ideale ICT omgeving en kunnen we een goed beeld schetsen van de benodigde werkzaamheden.

ICT-beheer zelf doen of uitbesteden?

De keus om ICT-beheer zelf te doen of uit te besteden, is uiteraard voor ieder MKB-bedrijf anders. Wanneer je kiest voor het uitbesteden van het ICT-beheer, dan is het goed om je eerst te verdiepen in de mogelijk ICT partners en hiermee in gesprek te gaan. Er is vaak een groot verschil in kwaliteit, prijs en certificeringen.

Neem contact op.

Vraag naar meer informatie voor de mogelijkheden voor uw bedrijf!