waarom je een wachtwoord manager moet gebruiken
cyber-security

Betrouwbare leverancier van IT-oplossingen voor bedrijven.

AIV automatisering werd opgericht in 1999. In de afgelopen 25 jaar hebben we ons ontwikkeld tot complete leverancier van IT-oplossingen voor bedrijven. We begrijpen dat u wilt kunnen vertrouwen op goedwerkende technologie, omdat u hier als organisatie van afhankelijk bent. Daarom staat ons gedreven team te allen tijde klaar om u vertrouwde ondersteuning en professionele service te verlenen. In onze regio Zuid-HollandZuid hebben we inmiddels talloze bedrijven geholpen met het creëren van een stabiele en veilige IT-omgeving.

Onze missie

De beste IT-oplossingen voor bedrijven van uw IT-partner in Zuid-Holland.

Vanuit passie en liefde voor ons vak verzekeren we onze gebruikers elke dag van een veilige digitale omgeving. Van zulke naadloos functionerende IT-oplossingen bent u als bedrijf afhankelijk. Daarom blussen wij geen brandjes; we voorkomen ze.  

Ons team van specialisten is 24/7 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen te verhelpen. U bent dan ook verzekerd van betrouwbare service—zonder wachtrijen of extra kosten. Zo kunt u zich richten op wat er echt toe doet: de groei en het succes van uw organisatie. 

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen om veiliger en efficiënter te werken? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over onze IT-oplossingen voor bedrijven. We nemen uw situatie graag onder de loep. 

De toegevoegde waarde van onze IT-oplossingen voor bedrijven.

Bij AIV automatisering gaan we verder dan alleen het aanbieden van IT-oplossingen voor bedrijven. We denken proactief met u mee en zorgen ervoor dat uw systemen altijd up-to-date en veilig zijn. Zo tackelen we problemen voordat ze ontstaan. In combinatie met onze voorspelbare tarieven komt u daardoor niet voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien zijn we altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren. Ook heeft u alle vrijheid om onze flexibele contracten maandelijks op te zeggen, zonder langdurige verplichtingen. Zo kunt u onze diensten gemakkelijk afstemmen op uw behoeften.

Vaste kosten

Geen verrassingen

De nieuwste technieken

Wij doen de updates

Altijd bereikbaar

Ook buiten kantooruren

Maandelijks opzegbaar

Geen langlopende contracten

AIV automatisering steunt
Mercy Ships.

Mercy Ships begon met een droom: ziekenhuisschepen bemand met vrijwilligers die de armste landen van de wereld helpen door medische zorg te bieden. Op dit moment hebben ze één groot ziekenhuisschip in de vaart – de Africa Mercy. Maar Mercy Ships werkt hard aan het openen van een tweede, nog groter, ziekenhuisschip.

Meet the team.

Alexander in ‘t Veld

Eigenaar

Jacob Moret

Senior Systeembeheerder

Bart Kanis

Senior Systeembeheerder
& Softwareontwikkelaar

Christiaan Riedé

Systeembeheerder

Leonard Levering

Freelance Softwareontwikkelaar

Damian de Jong

Softwareontwikkelaar

Bas Jongekrijg

Junior Systeembeheerder & Office Manager

Vacatures

Kom werken bij AIV.

Heb jij een passie voor IToplossingen voor bedrijven en automatisering? En wil je meewerken aan het creëren van digitale omgevingen die organisaties verder helpen? Dan horen we graag van je! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct via werken@aiv-automatisering.nl.

Ons adres.

Adres:

Edisonweg 14A,
3291 CK Strijen

Contactgegevens:

E-Mail: info@aiv-automatisering.nl
Telefoon: 078 744 00 90

Volg ons op LinkedIn:

Plan een gratis IT-check.

Ontdek hoe u uw manier van werken efficiënter en veiliger kunt maken. Laat ons uw IT-omgeving inspecteren. Geheel vrijblijvend, zonder kleine lettertjes.