Systeembeheer en meer

Opgericht in het jaar 1999, is AIV automatisering inmiddels uitgegroeid tot een complete leverancier van technologieoplossingen. Wij zijn 100% toegewijd om ervoor te zorgen dat ondernemers de meest betrouwbare en professionele IT-service in de regio Zuid-Holland Zuid hebben. Ons team van getalenteerde IT-professionals kan uw IT-nachtmerries voor eens en voor altijd oplossen.

Dit is waarom zoveel bedrijven rekenen op AIV automatisering voor hun IT diensten en ondersteuning:

  • Geen langlopende contracten: Als we onze belofte niet nakomen, of de omstandigheden veranderen: U kunt op elk gewenst moment opzeggen. Geen lange termijn risico en een 30 dagen geld terug garantie! GEEN ZORGEN!
  • Eén telefoonnummer: We geven u één telefoonnummer om te bellen als u een probleem hebt of hulp nodig hebt met alles wat IT-gerelateerd is. Ons team neemt altijd te telefoon op en zal direct voor u aan de slag gaan. Beter nog, we houden uw netwerk en systemen actief in de gaten om IT-problemen drastisch te verminderen of al in te grijpen voordat een probleem zich voordoet. GEEN ZORGEN!
  • Duidelijke contracten en offerte’s: U weet altijd van tevoren wat u betaalt en wanneer! We offreren alle kosten als een vast tarief met alles inbegrepen. Geen verborgen kosten, onverwachte rekeningen en oplopende IT-kosten. GEEN ZORGEN!
  • ‘We regelen het’ helpdesk: We nemen de verantwoordelijkheid over uw hele IT omgeving: Heeft u problemen met externe leveranciers of branche specifieke programma’s die u gebruikt: Wij nemen de telefoon op en doen de 'techneut' dingen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf en laten wij u weten wanneer het is opgelost! GEEN ZORGEN!
  • Vaste kosten en de laatste technieken: Door uw bedrijf over te zetten op onze alles-in-één oplossing kunt u uw ICT kosten volledig budgeteren en veel gevallen verlagen. Bovendien zetten we actief de beste technieken in. We hebben namelijk een gezamenlijk belang: uw systemen veilig en beschikbaar te houden zodat u uw werk kan doen wij het onze! GEEN ZORGEN!

AIV automatisering is uw IT-beheerder voor kleine-middelgrote bedrijven in de regio’s Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Alblasserwaard, Albrandswaard, Drechtsteden, Voorne-Putten en Rijnmond. Bijna alle werkzaamheden voeren wij op afstand uit, maar mocht het nodig zijn, dan zijn wij snel ter plaatse vanuit ons kantoor in Strijen.