Gerard IJdo
Conquest Reclamegroep

‘All You Can Eat’ IT voor één prijs.

Met de NoWorries! alles-in-één service van AIV automatisering, kunnen we gebruikmaken van alle IT-diensten die we nodig hebben. Voor één vast bedrag per maand! Wel zo gemakkelijk en duidelijk.

We krijgen persoonlijke aandacht, snellere service en maatwerk-oplossingen zonder diep in de portemonnee te hoeven tasten.

AIV automatisering is een betrouwbare partij die achter hun IT-diensten staat met snelle service en goed advies voor een reële prijs. Bovendien word je geholpen door vriendelijke medewerkers.

Geen wachttijden, direct contact.

We zijn zeer tevreden met de dienstverlening van AIV automatisering. In tegenstelling tot onze vorige IT beheerder hoeven we niet te wachten tot we een keer teruggebeld worden als er een probleem is: Bij AIV nemen ze direct de telefoon op, je wordt correct behandeld en wordt het probleem vaak ook direct opgelost.

AIV onderscheidt zich naast hun deskundigheid door de goede communicatieve vaardigheden

Ook als je minder kennis hebt van automatisering word je goed en begrijpelijk geïnformeerd en belangrijk: ook geadviseerd!

Henk van den Berg
BVL Bouwadvies

Jaap-Willem Platschorre
Mercy Ships Holland

Passende oplossingen voor onze organisatie.

Als organisatie hebben wij niet de omvang om een volwaardige eigen ICT-afdeling op te zetten. Gelukkig ontzorgt AIV automatisering ons op alle vlakken rond ICT, van hardware tot helpdesk. Daarnaast adviseren ze ons in software en security.

AIV automatisering is goed in staat om onze groei van de afgelopen jaren te faciliteren. Ze voelen goed aan wat onze organisatie drijft en wat binnen onze mogelijkheden de beste oplossingen zijn op het gebied van ICT.

Dus voor ons ‘no worries’ op het gebied van ICT! We bevelen AIV van harte aan!

Geen vingergewijs, ze lossen het gewoon op.

Doordat we alles op IT gebied bij AIV automatisering ondergebracht hebben we geen last meer van ‘vinger gewijs’: bij vragen of problemen hoeven we hen maar te bellen en ze lossen het op of ze zorgen dat het opgelost wordt!

Zoals ze zelf zeggen: ‘Systeembeheer en meer’!

Bart Lock
Installatiebedrijf L. van Gent

Jan Eeland
Van Vliet Bouwmanagement

Vlotte respons op support vragen.

Bij AIV voelen we ons beter gehoord omdat we vaak dezelfde medewerker aan de lijn hebben. We merken dat ze snel reageren bij support vragen en dat ze laagdrempelige support bieden zodat het voor ons te begrijpen is.

Sinds AIV onze automatisering doet, hebben we het idee dat onze omgeving nu ook beter beveiligd is tegen bedreigingen.

We adviseren anderen om ook eens serieus te kijken om met AIV in zee te gaan.

Voordelen van

No-Worries.

Nooit meer zorgen of onverwachte kosten op het gebied van IT. Wij zorgen ervoor dat u veilig en vertrouwd kunt werken op uw omgeving. Of het gaat om een computer, laptop of printer, het is allemaal mogelijk binnen het alles-in-één systeembeheer pakket.

  • Vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten.

  • Snelle reactie. Binnen een uur zijn wij bereikbaar in noodgevallen.

  • Wij weten wat we doen. Onze experts hebben kennis van zaken en helpen u graag.

  • Wij zijn proactief. Wij denken mee en vooruit. Wij blussen geen brandjes, wij voorkomen ze.

  • U kunt bij ons met al uw IT-vragen terecht. Of het gaat om hardware, software of contact met leveranciers, wij helpen u graag!

  • 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Plan een gratis IT-check.

Ontdek hoe u uw manier van werken efficiënter en veiliger kunt maken. Laat ons uw IT-omgeving inspecteren. Geheel vrijblijvend, zonder kleine lettertjes.