Voldoet uw huidige telefoonsysteem niet aan de eisen van uw bedrijf, of merkt u dat uw bedrijf telefoontjes mist of, erger nog, verkopen mist door gebrek aan functionaliteit of functies? Een nieuw Voice over IP (VoIP) telefoonsysteem van AIV automatisering voldoet wellicht wel aan uw eisen. Met onze nieuwe VoIP-oplossingen in de Hoeksche Waard kunt u er zeker van zijn dat aan uw zakelijke behoeften wordt voldaan en dat deze ver overtroffen worden.

Laat de VoIP-service van AIV automatisering u de voordelen bieden die u als bedrijf vandaag nodig heeft: 

  • Functies die u echt zult gebruiken- Als u onderweg wilt bellen via uw laptop of op uw mobiele telefoon, of als u probleemloos toegang wilt tot een telefoonnummer, dan zijn de VoIP-services van AIV automatisering zijn zeker iets voor u.
  • Het systeem groeit met het bedrijf mee - Met geoptimaliseerde technologie zal uw VoIP-systeem nooit uitvallen omdat er te veel wordt gebeld en het systeem kan volledig meegroeien met uw bedrijf.
  • Voordelig en eenvoudig te installeren- Het installeren en opzetten van een nieuw VoIP-systeem in uw kantoor is eenvoudiger en goedkoper dan u zou verwachten. Onze getrainde medewerkers zorgen niet alleen voor alle benodigde training voor u maar helpen ook de overgang soepel en zorgeloos te maken. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het vinden van de juiste oplossing die past bij uw budget.

Als u niet tevreden bent met uw huidige telefoonoplossing, uw bestaande systeem bent ontgroeid of op zoek bent naar nieuwe functies; bel ons vandaag nog en laat ons u helpen bij het maken van de juiste keuze.