VoIP telefonie

Steeds meer ondernemers bellen via internet. Dit wordt VoIP genoemd, Voice over IP. VoIP is een efficiënte en kostenbesparende oplossing voor MKB en ZZP’ers.

U heeft geen aparte telefoonaansluiting en centrale meer nodig; een verbinding met internet is voldoende. De telefooncentrale bevindt zich in de ‘cloud’ en is via internet of een iPad te beheren. Dit levert jaarlijks een forse kostenbesparing op.

Wij zijn dealer van betrouwbare VoIP-toestellen en centrales die eenvoudig geïntegreerd kunnen worden in uw aanwezige netwerk. Wij verzorgen voor u een probleemloze overgang van traditionele telefonie naar VoIP.

Voordelen van VoIP telefonie bij AIV

 • Lagere vaste kosten per maand, al vanaf € 3,95 per nummer
 • Lagere gesprekstarieven
 • Beheer van uw telefonie bij uw vertrouwde systeembeheerder
 • Lage investeringskosten
 • Onbeperkte uitbreiding van telefoonnummers is mogelijk
 • Mogelijkheid tot onbeperkt bellen naar vast en mobiel
 • Ook te combineren met SIM-only KPN abonnementen

Frequente beller? AIV VoIP All-in!

Bent u een frequente beller? Kies dan voor het AIV VoIP all-in pakket. Voor € 10,- per maand per gebruiker belt u onbeperkt naar alle vaste én mobiele nummers in heel Nederland.

De voordelen zijn groot, ook voor ZZP’ers: onbeperkt bellen in heel Nederland tegen vaste, voorspelbare telefoonkosten!

KPN ÉÉN

Voor bedrijven met 5 of meer werkplekken biedt KPN ÉÉN een goede oplossing. De installatie verzorgen wij voor u:

 • Onbeperkt bellen vanaf € 12,50 per maand/ per gebruiker
 • Flexibel aan te passen
 • Vanaf 5 medewerkers
 • Ook te combineren met SIM-only KPN abonnementen

Op ons kantoor staat een VoIP-proefopstelling voor u klaar. Ontdek zelf hoe het werkt en bel ons voor een gratis adviesgesprek!

Vast mobiel integratie: overal bereikbaar via één nummer

Met de integratie van uw vaste telefoonnummer en mobiele nummers bent altijd bereikbaar onder één nummer, zowel vast als mobiel, met één voicemailbox. Hierdoor kunt u nog flexibeler en sneller zaken doen.

Daarnaast kunnen uw medewerkers met vast mobiel integratie onderling bellen tegen het tarief van vaste telefonie. Dit levert financieel voordeel op. Met hun smartphone beschikken zij over dezelfde functies van een vast toestel, zoals doorverbinden, verkort kiezen en conference gesprekken.

Met vast mobiel integratie is ook het inrichten van flexibele werkplekken eenvoudiger dan ooit.

Wilt u weten welke voordelen vast mobiel integratie voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor vrijblijvend advies!

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met AIV. Mensen die met je meedenken en zeer deskundig zijn.

Zeer tevreden

NOORDZIJ STAALKABEL bv

Voor elke bedrijf, dus ook voor R3advies, is de beschikbaarheid van ICT-voorzieningen van levensbelang. AIV ondersteunt ons daarbij. Steeds weer lossen zij problemen snel op. Daarnaast wordt goed meegedacht over het optimaliseren van de automatiseringsmogelijkheden. Wij zijn dan ook heel tevreden met de samenwerking met AIV.

Optimale samenwerking

R3 Juridisch Plan. Adviesburo

Sinds 2009 is AIV automatisering onze netwerkspecialist en systeembeheerder. Bij problemen staan de medewerkers altijd voor ons klaar. Eén telefoontje en de storing wordt opgelost. Daarbij worden wij altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. Bij de installatie van onze nieuwe computers en servers, was ons systeem dankzij AIV automatisering maar heel kort uit de lucht. Kortom: wij zijn zeer tevreden over hun service.

Goede service

Aannemingsbedrijf Buitendijk

Al meerdere jaren hebben wij in AIV een betrouwbare partner gevonden. Voor welke uitdaging wij hun medewerkers ook stellen, de oplossing komt er altijd. Daarbij is geen vraag te klein of te groot. Door hun meedenken bij problemen, verlopen verschillende processen steeds sneller en beter. In een tijd waar een klus al klaar moeten zijn voordat het een officiële opdracht is, en waarbij tijd geld is, kijkt AIV over onze schouder mee en heeft eventuele oplossingen direct paraat. De samenwerking met AIV loopt voor ons dan ook naar grote tevredenheid.

Altijd een oplossing

Aannemingsbedrijf Van Driel BV

Bij AIV automatisering worden we snel en goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken. Ze denken met ons mee en zijn flexibel in het vinden van een oplossing. De bereikbaarheid via de telefoon is goed. Ook de online ticketservice voor het aanmelden van vragen/problemen en de afhandeling hiervan verloopt naar wens. Acute problemen worden snel aangepakt en opgelost. Ik kan AIV automatisering van harte aanbevelen als beheerder van uw automatisering.

Snel geholpen

Triple J Accountants