Voor wie?

duidelijkheid

Voor ondernemers in het mkb die ICT zien als kans, maar ook zien dat het lastig is om de bijbehorende kosten op korte en lange termijn onder controle te houden, bieden we duidelijkheid. Juist wanneer een onderneming groeit en er meer nodig is dan een extra pc bieden wij niet alleen duidelijkheid maar ook 100% vaste kosten voor het beheer van uw omgeving. Ook bij de installatie van nieuwe hardware of software weet u vooraf uw kosten.

altijd dichtbij

Als uw partner is AIV automatisering altijd dichtbij om te helpen. Door ons proactieve beheer van uw netwerk en computersysteem signaleren wij knelpunten, nog voordat er storingen kunnen optreden. Maar wanneer dat nodig is kunnen we op afstand snel weer zorgen dat u weer verder kunt werken. Maar als het nodig is komen we natuurlijk direct op locatie! 

U kunt dagelijks op onze helpdesk rekenen. Geen knellend contract, maar wel snelle en deskundige hulp.

Als groeiende onderneming in de Hoekse Waard begrijpen wij bovendien wat u bezighoudt. Onze adviezen zijn daarom persoonlijk en betrouwbaar.

altijd bereikbaar

Als ondernemen wilt u geen kansen missen. Daarom ondersteunt AIV automatisering U met betrouwbaar advies en snelle service, bv bij:

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte!

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met AIV. Mensen die met je meedenken en zeer deskundig zijn.

Zeer tevreden

NOORDZIJ STAALKABEL bv

Voor elke bedrijf, dus ook voor R3advies, is de beschikbaarheid van ICT-voorzieningen van levensbelang. AIV ondersteunt ons daarbij. Steeds weer lossen zij problemen snel op. Daarnaast wordt goed meegedacht over het optimaliseren van de automatiseringsmogelijkheden. Wij zijn dan ook heel tevreden met de samenwerking met AIV.

Optimale samenwerking

R3 Juridisch Plan. Adviesburo

Sinds 2009 is AIV automatisering onze netwerkspecialist en systeembeheerder. Bij problemen staan de medewerkers altijd voor ons klaar. Eén telefoontje en de storing wordt opgelost. Daarbij worden wij altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. Bij de installatie van onze nieuwe computers en servers, was ons systeem dankzij AIV automatisering maar heel kort uit de lucht. Kortom: wij zijn zeer tevreden over hun service.

Goede service

Aannemingsbedrijf Buitendijk

Al meerdere jaren hebben wij in AIV een betrouwbare partner gevonden. Voor welke uitdaging wij hun medewerkers ook stellen, de oplossing komt er altijd. Daarbij is geen vraag te klein of te groot. Door hun meedenken bij problemen, verlopen verschillende processen steeds sneller en beter. In een tijd waar een klus al klaar moeten zijn voordat het een officiële opdracht is, en waarbij tijd geld is, kijkt AIV over onze schouder mee en heeft eventuele oplossingen direct paraat. De samenwerking met AIV loopt voor ons dan ook naar grote tevredenheid.

Altijd een oplossing

Aannemingsbedrijf Van Driel BV

Bij AIV automatisering worden we snel en goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken. Ze denken met ons mee en zijn flexibel in het vinden van een oplossing. De bereikbaarheid via de telefoon is goed. Ook de online ticketservice voor het aanmelden van vragen/problemen en de afhandeling hiervan verloopt naar wens. Acute problemen worden snel aangepakt en opgelost. Ik kan AIV automatisering van harte aanbevelen als beheerder van uw automatisering.

Snel geholpen

Triple J Accountants