Een goede bedrijfsvoering hangt mede af van een goed werkend IT-systeem. Wij zijn er zeker van dat wij een van de beste IT-partners zijn in de regio Zuid-Holland Zuid, die uitstekende netwerk- en computersupport leveren voor uw bedrijf.

 

AIV automatisering garandeert dat u erop kunt vertrouwen dat wij u en uw bedrijf op de volgende punten “up and running” houden:

  • Snelle reactie: wij garanderen dat wij binnen een uur of minder voor u klaar zullen staan bij noodgevallen. Een vriendelijke en behulpzame helpdeskmedewerker zal u persoon te woord staan, of als u dat makkelijker vindt, kunt een verzoek indienen via het online ticket-systeem. Door op afstand met u mee te kijken op uw computer of server kunnen we de problemen vaak direct oplossen en hoeft u niet te wachten tot er iemand op locatie is. Lukt het op afstand oplossen niet, dan springen wij in de auto en helpen wij u op locatie.
  • Gerenommeerd bedrijf: AIV automatisering bestaat al sinds 1999 en heeft zichzelf bewezen als een betrouwbare IT-partner bij bedrijven in allerlei branches. Onze grootste trots zijn onze trouwe klanten die jaar na jaar op onze expertise vertrouwen.
  • Ervaringsdeskundigen: Ons team bestaat uit professionele en ervaren IT’ers met een bovengemiddelde interesse in hun vakgebied. Zij hebben van hun hobby hun werk gemaakt en dat merkt u in alles. Daarnaast zorgt AIV automatisering dat het team niet stilstaat maar continue op de hoogte blijft van de laatste technieken en daar ervaring me opdoet. Wij laten uw IT-problemen niet oplossen door onervaren stagiaires als trainingsproject maar door ervaren professionals (die van tijd tot tijd wel stagiaires begeleiden).
  • Gezond verstand: Naast ons IT-brein gebruiken wij ook ons gezond verstand om IT-oplossingen voor u te ontwerpen, waarbij wij rekening houden met uw bedrijfsvoering.
  • “One stop shop”: Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle aspecten rondom IT. Van het leveren van hard- en software, contact met leveranciers, onderhoud, netwerk- en internetaansluitingen en vele andere IT-gerelateerde zaken. Wij focussen ons op de IT zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf.
  • Proactief: Onze instelling is proactief, niet reactief. WIj denken mee en vooruit, ook achter de schermen. Door het actief monitoren van uw systemen, slagen wij erin om uw IT-gerelateerde issues in uw netwerk 24/7 te herkennen en op te lossen nog voordat het een probleem wordt of u er iets van merkt. Wij blussen geen brandjes, maar zorgen dat er überhaupt geen branden ontstaan.
  • Uitgebreid projectmanagement: Onze uitgebreide ervaring met een grote diversiteit aan (complexe) projecten zorgt ervoor dat wij voor u de gehele coördinatie van een project kunnen verzorgen. Wij zorgen ervoor dat alle details tot in de puntjes geregeld zijn en onderhouden ook het contact met leveranciers. U kunt het project met zekerheid en vertrouwen aan ons overlaten, en uw project zal op tijd en binnen budget klaar zijn.
  • Geen ingewikkeld vakjargon: Bij vragen of problemen zullen onze helpdeskmedewerkers u te woord staan in begrijpelijke taal zodat u begrijpt wat er gezegd wordt.
  • 100% tevredenheidsgarantie: Wij zijn pas tevreden als u volkomen tevreden bent met de service die wij u bieden. We zetten daarom graag een stapje extra, zoals het hoort.