Wij ondersteunen bedrijven met alles op het gebied van IT. Wij zijn als IT-dienstverlener ook gespecialiseerd in zakelijke cloudoplossingen, dit doen we zowel voor MKB’ers als voor alle bedrijven daar tussenin. We kijken met onze oplossingen van VOIP tot cloud en van online naar volledige cloud werkplekken.

Cloud voor het MKB.

Omdat alle computing in de Cloud zo schaalbaar is wordt het steeds vaker ingezet bij bedrijven in Nederland. We zien nog heel vaak dat er een server draait binnen het netwerk en daarmee een bedrijf wordt aangestuurd. Dit is in veel gevallen minder schaalbaar en ook minder veilig. Een kantoorbrand zou namelijk het hele bedrijf in gevaar kunnen brengen wanneer er geen actieve dagelijkse back-up wordt gemaakt. Werken in de cloud daarentegen is sinds een aantal jaar net zo snel, veiliger en schaalbaarder.

Onze cloud omgevingen worden op maat ingericht en kunnen zich volledig aanpassen naar de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Dit maakt de cloud de perfecte oplossing voor kleinere bedrijven en het MKB.  Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming? Neem dan contact op met de specialisten van AIV Automatisering.

De Cloud is ook voor kleinere ondernemingen.

Benieuwd of de cloud iets is voor jouw bedrijf maar je denkt dat je te klein bent? Wij helpen elke bedrijfsgrootte met het werken in de cloud.

Met het nieuwe werken in de cloud heb je overal ter wereld toegang tot je eigen werkomgeving. Deze is zwaar beveiligd en bevat al je benodigde data en gegevens. De data wordt altijd opgeslagen op meerdere locaties zodat deze zelfs bij een ramp niet verloren gaat.

Ook kun je ervoor kiezen om vanaf verschillende apparaten te werken. Je kunt gebruik maken van een smartphone of laptop en wanneer je dit fijn vindt ook zelfs vanaf een tablet. Ook met Apple hardware kan er in de cloud gewerkt worden.

De rechten binnen je eigen cloud omgeving zijn afgeschermd en is het onmogelijk dat iemand anders van buitenaf (of binnen je organisatie) je bestanden benadert.

Meer informatie over deze oplossing? Neem dan contact op met één van de specialisten van AIV Automatisering.

Neem contact op.

Vraag naar meer informatie voor de mogelijkheden voor uw bedrijf!